miercuri, 18 ianuarie 2017

Bidoane inox pentru miere

Bidon cu manere si capac etans din INOX pentru depozitat mierea. Butoi pentru vin din inox 8L. Interior foarte bine finisat, spalrea fiind usoara si . Bidon din inox alimentar pentru transport lapte, miere , alimente.


Manere inox pentru maturatoare 100l, 150l. Maturator din inox pentru miere 200l.

Ambalaje miere , borcane miere , maturatoare inox , maturatoare plastic. BIDONUL DE INOX MIERE este un recipient folosit pentru depozitarea si pastrarea mierii. Sunt dotate cu capac din inox, cu . Bidon inox cu capac pentru lapte litri.


Butoaie inox transport lapte. Ideal pentru stocarea și transportul de ulei, vin, miere , si alte produse alimentare. Volume disponibile între l și 1l. Vand recipiente ( bidoane ,maturatoare) din inox de diferite marimi.


Are canea din plastic pentru golirea si dozarea mierii.

Vase din inox cu fund conic New. Capacitate kg sau litri. Rezervor inox depozitare si transport.


Aceste bidoane au interiorul bine finisat si dispun de manere laterale pentru . Cumpara Oala, bidon inox cu capac pentru transport lapte, miere ,ulei, alimente calde si reci D20x20cm 5L de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai preturi . Vand bidoane aluminiu pentru lapte si miere - bucati. La una dintre extractiile din stupina proprie va prezentam cum folosim sita dubla. Serviciu convenabil de căutare a anunțurilor . Bidoane de inox pentru miere.


Decristalizator electric cu termostat. Camera de incalizire miere la butoi. Echipament pentru decristalizarea mierii. Dispune de capac ermetic din inox dotat cu garnitura si inchidere cu cleme.


De asemenea poate fi folosit pentru transportul alimentelor. Grosimea la tablă mm, mm, mm, mm sau mm. POMPE MIERE , MATURATOARE, BIDOANE , ALTELE.


Se utilizeaza la colectarea si transportarea laptelui, mierii etc.

Producator: SEZER Optional . Suport pentru a se scurge mierea din caldari in butoi honey. Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti. Vand bidoane aluminiu pentru miere de albine.


Interiorul foarte bine finisat, spalarea fiind usoara si eficienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare