marți, 10 ianuarie 2017

Canistre plastic

Macara tone, platforma 9m - 7. TELEMAC 1tone utilaj de inchiriat in judetul Constanta . Clipul ciudat al Jandarmeriei Sălaj a născut multe ironii acum ore . Camion platforma cu macara tone HIAB. Se ofera spre inchiriere camion cu macara Hiab 3capacitate de incarcare si transport tone.

In stare de functionare foarte buna. Oferim spre inchiriere macara de tone , utilaj fiabil ce se adreseaza atat incintelor cat si lucrului in camp deschis, folosita cu precadere in activitatea de . Va punem la dispozitie o serie de solutii rentabile in domeniul constructiilor. Locatelli este o macara medie, cu capacitate de ridicare de tone. AUTOMACARA AM -5tx3m la brat de 7. Cautati camioane cu macara second hand?


Contactati direct vanzatorul de camioane cu macara. Găsi profesionala tone macara producători şi furnizori din China aici.

Fabrica noastra ofera personalizate produse fabricate în China cu preţ ieftin, vă rugăm . Suprastructura macara cu capacitate de ridicare tone. Scripetele cu role creşte forţa de ridicare la tone. Compară cele de companii din REŞIŢA: MACARA -TRANS S. Vand macara ,tone in stare de functionare. Noua macara pe șasiu de camion AK poate ridica tone ! Având decenii de experiență în dezvoltarea tehnologiei de ridicare, . T, fie macarale cu braț articulat din seria X. GREUTATE PROPRIE: 1T ( ,T ). Domeniu de activitate: Închirieri și vânzări macarale , automacarale, utilaje.


Cisterne sau rezervoare fixe si platforme cu macara usati o. Inchiriere automacara ,tone Pitesti AG RO, de inchiriat automacara UMT 12. FOTO: Două macarale a câte 5de tone , aduse la Alba Iulia. Etichete:Alba alba iuliaalba24cupola macara monumentul uniriistiristiri. Parlamentarii țării au „prădat” peste de milioane de euro în mai puțin de luni.


Capacitatea portanta a acestei macaralei este de Tone.

Brat telescopic format din segmente poate ajunge la o lungime . Poliþia ruralã din San Martin de la Vega (un sãtuc din apropierea Madridului) cautã banda de hoþi care a furat o macara în greutate de tone ce valoreazã . O gamă largă de automacarale cu tonaj cuprins între și 2t vă punem la dispoziție spre îmchiriere. Achizitia macara mobila port cu o capacitate de ridicare de 1tone. No Nguyen Tat Thanh Street, Ward , District Ho Chi Minh City.


AUTOTRACTOR CU MACARA SI SEMIREMORCA TRAILER T. NACELA AUTOPROPULSATA FOARFECA DIESEL 12M. INCHIRIERI MACARALE TONE 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare