luni, 16 ianuarie 2017

Regulator turatie navomodel

O gama de regulatoare electronice de turatie ieftine cu reverse pentru automodele si navomodele. Acest regulator de turatie (ESC) poate fi folosit cu succes si pe barci de plantat sau alte navomodele radiocomandate. Este un regulator rezistent la apa . Poate fi folosit cu succes si pe barci de plantat sau alte navomodele care folosesc motoare brushed. IN acest blog veti descoperi tot ce este important in pescuitul crapului ,momeli boiliesuri, navomodele de plantat ,componente navomodele , regulatoare de .

Un regulator de turatie pentru motoare brushless 18A. Cele mai bune regulatoare existente de pe piata, facute manual de Marian DM punct zero marit, analogic, rezistent la curenti mari de lucru. Vand navomodel de plantat din fibra de sticla(2straturi).


Navomodel Nadire Star, Culoare Galben Modelul este echipat cu o. UBEC-uri, switch de lumini, . Navomodelul este cu regulator de turatie avand posibilitatea . Modificari sistem de cuvare navomodele HED. Variator de turație (ESC) ZTW Spider 60A OPTO Multi-Rotor util pentru a controla.

Regulatoare turatie pentru motoare, dispozitive . Anunturi pescuit Vanzare navomodel 2cuve- adaptat regulator turatie. Oferte promotionale anunturi. Promovare anunturi pescuit sportiv.


Radio telecomanda ghz cuva fibra cu revenire. Motor bruslles fara reductor. Protectie antibradis Garantie . Variator turatie controler putere LRP pentru modele masini masinute electrice cu telecomanda automodele. Complexitatea unui navomodel diferă de la model la model, conform. Variatoare Burushed si Brushless pentru toate modele de automodele, navomodele gasiti la cele mai mici preturi pe acest site rcracing romania.


Electronica completa pt navomodele plantat. REGULATOR 7ULTRA-PROTECTIONS. Navoplantat executa reparatii navomodele pentru plantat si nadit. Ajutor RC - Salutare, vreau sa imi fac un navomodel pt nadit, si ma. Are un conector special gandit pentru priza.


HKcanale - servo cu angrenaje.

PH DELIVERY ANGAJEAZA: LUCRATORI IN BUCATARIE SI CURIERI! Atitutine pozitiva orientare catre clienti dorinta de a lucra in echipa ne . Servo-uri kg forta cuve 5. Far mare putere fata(1m) 7. Modele barcute Barcuţa de Nădit,vaporase de nadit, navomodele de pescuit,. Energia este asigurata de un acumulator . Proiectat si fabricat de Traxxas.


Primul navomodel realizat in intregime cu piese de calitate superioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare