miercuri, 18 ianuarie 2017

Cheie multifunctionala

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Chei si truse . Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Cumpara cheie multifunctionala online pe eMAG. Cheie universala multifunctionala cu marimi 6-15mm.


Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese.

Cheie multifuncțională 8în1: Acest accesoriu multifuncțional combină instrumente. Cu un simplu clic, alegeți între diferite dimensiuni ale cheilor. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Alte accesorii bicicleta pe site. Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: Cheie Imbus Y ( 6mm).


Datorita greutatii reduse, este un instrument ideal pentru mici ajustari sau. Surubelnita stea si plata cheie torx T25. Material: Aliaj ZnAl, galvanizat. Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, compresoare, sisteme .

Kkmoon cheia universală cu chei universale cu cheie din în cheie multifuncțională cu cheie de mână cheie reglabilă de înaltă calitate. Detalii: de instrumente intr-una. Capul reglabil si reglajele de rotatie va permit sa gasiti rapid si usor dimensiunea dorita in orice unghi. Etichete: cheie , combinata, multifunctionala. Vand cheie multifunctionala Baron ultra Wrench, in standard american SAE.


Marimi: 111111119. Cheie pentru contoare de gaz, apa si electricitate, unitati de aer conditionat. Fiind de dimensiuni mici, este foarte practica si usor de. Cheia universala este unealta potrivita pentru dumneavoastra, multifunctionala , usoara, rezistenta, aceasta unealta profesionala acopera o . Victorinox Unealta multifunctionala 3. Pentru deschiderea dulapurilor, cu capete universale, pe lant. Realizata din aliaj ZnAl, placata cu crom.


Cheie ajustabilă cu design compact și lampă LED ideal pentru reparații rapide. De asemenea, include un mâner . Tasta opţională multifuncţională poate simplifica, pentru dumneavostră, numeroase lucruri: inspecţia zilnică a vehiculului şi a luminilor şi. Ambele chei sunt cuplate printr-un magnet pentru a economisi spaţiu, . Acest produs nu mai face parte din oferta curenta.

CMT1- O altă gamă compactă de scule multifuncţionale SENATOR CYCLONE cu lame utile din oţel crom vanadiu şi extractor nit de lanţ. Transfer Multisort Elektronik s. Verificaţi oferta noastră de produse. Veţi primi bunurile comandate în termen de maximum zile lucrătoare de la data confirmarii comenzii. CHEIE MULTIFUNCTIONALA MODEL CREION - PROFILE.


Aceasta cheie multifunctionalaeste . Un instrument destinat sa lucreze cu suruburi spline, suruburi cu puncte, puncte, torx, patrat si chiar deteriorate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare