marți, 31 ianuarie 2017

Termostat computherm instructiuni

Prezentarea generală a termostatului. Este adecvat pentru comanda unui. Indicator funcţionare în regim manual pe durată determinată.


Pe scurt, comutarea pe mod economic sau confort se face manual , iar . Instalarea in siguranta a termostatului de ambianta pentru centrala termica nu trebuie sa fie ceva care sa te sperie.

COMPUTHERM Qeste un termostat de camera cu transmisie prin cablu, programabil. Nu puteţi găsi manualul pe care-l căutaţi? Trimiteţi-ne o solicitare pe . Computherm B Series is a programmable thermostat controller set up to.


Programmable, wireless (radio-frequency) digital room thermostat. Vă rugăm sa citiți Instrucțiunile cu atenție înainte sa folosiți produsul. Livrare prompta in toata tara.

Pareri clienti Adauga o parere. Mi s-a parut o optiune potrivita pentru ca este simplu de programat. Termostate Logictherm, variante cu fir sau wireless.


Exista modalități de regim manual care permit modificarea . Eroarea trebuie indepartata manual de utilizator (reset). Utilizarea optima a unui termostat ambient ( termostat de camera). Dacă plăcuţa murală a vechiului dumneavoastră termostat areMAI.


MULT DE DOUĂ FIRE conectate,. MANual şi TEMPORIZATOR ECONO (TIMER ECO-. NO ). Producator: COMPUTHERM Garantie: Ani. Manual de pe receptorul termostatului.


Receptorul este prevãzut cu un buton, MANUAL , care permite comandã . Afişajul termostatului la pornire sau după resetare. Se monteaza cand distanta dintre termostat si receptor este prea mare. Poate functiona in regim automat sau in regim manual.


Aceste instrucțiuni de utilizare sunt dedicate utilizării modelelor 091FL și 091FLR și.

Instructiuni De Montaj Panouri Radiante Sunjoy, ElectricSun, Prima. Cost redus: Aproximativ 3LEI. In instructiunile de utilizare scria sa nu prelungesc sau sa scurtez cablul. Euro- thermostat is a programmable thermostat. In case you want to change the temperature can automatically adjust the room . Vitodens W B2HB 1 2 Installation the instructions listed below and details.


Te intrebi care e cel mai bun termostat pentru casa ta? Diferenta este de fapt intre manual si programabil, intrucat fiecare varianta are avantajele. A MANUAL gomb megnyomása leválasztja a termosztátot a vevőegységről. Recomandare: Conform instructiunilor producatorului. Cronotermostat de ambianta fara fir Honeywell CM 7RF cu ecran color si.


Menționez că în prezent am un termostat computherm model mai vechi 0rf. Daca ai instructiunile acolo trebuie sa scrie pe undeva cum se face sau daca se poate face la termostatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare