luni, 12 martie 2018

Draper scule auto

Cheie reglabilă cu mecanism unic pentru optarea mărimii. Doar cu ajutorul degetului mâinii deplasaţi cursorul şi cheia este reglată. Mâner confortabil, fălci călite . Fan Courier, Duminica, Decembrie 12pm.


Chei reglabile pentru instalatori. Disponibilitate: Stoc epuizat .

Bran STANLEY BLACKDECKER . Vezi disponibilitatea din Praktiker- ul de langa tine sau Comanda Online! Compara preturile la Cheie Reglabila , gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Livrare in orice oras din Moldova!


Unior, producator european de scule de mana, este sinoim cu soliditate, inalta calitate, functionalitate si design recunoscute in intrega lume. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi categorie. CHEIE REGLABILA , 250MM la cel mai bun pret.


Aceasta este o cheie reglabila unica fabricata in Japonia.

Falcile acestei chei au o grosime de numai 2mm si pot fi utilizate pentru prinderea si desfacerea . Distanta maxima intre falcile cheii este de 19mm. Lungimea totala a cheii este de 150mm. Ergonomica, precisa, pentru utilizare universala. Deschiderea maxima a falcilor 34.


Fabricate din otel CromVanadiu forjat la cald. Preturi cheie reglabila - Lista cu rezultate pentru cheie reglabila. Maner ergonomic din plastic ranforsat cu fibra de sticla. Gaura practica pentru agatare.


Capat ingust cu o inclinatie . Atenţie: Ultimele produse pe stoc! Date Tehnice, Dimensiuni: 2mm. Altele, Confectionata din otel forjat imbogatit cu crom si . Scule si unelte de mana Clesti si chei reglabile pentru instalatori.


Specificatii cheie reglabila cu rola HQ - 10. Material: otel carbon de calitate echivalent OLC45. Solicitati o oferta pentru acest produs. Pret vechi (TVA inclus): 81.

Vino la Magazinul de Piese si profita de cele mai avantajoase pret. Cap cromat si slefuit pentru prevenirea coroziunii. Cand se regleaza la marimea surubului, cheia poate fi blocata. Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile.


Avem pe stoc la cele mai bune preturi. Fiți primul care evaluează acest produs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare