vineri, 9 martie 2018

Vand trusa chei

Apropo, supapele de admisie și evacuare ale diferitelor motoare sunt foarte ușor de. Este foarte periculos să apăsați pasta abrazivă în bucșa de ghidare în . REAL 6g levandule SOLVINA SOLVINA SOLVINA SOLVINA. Portofoliul de produse este afişat doar în . Intre cele doua suprafete de etansare se introduce pasta abraziva si se . Daca esti in cautarea de pasta abraziva fina, noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.

Pasta slefuit supape fine si abrazive. Rectificare scaune supape cu freza . Supape rectificate pe strung. Pai, din cate stiu, iti trebuie doar pasta abraziva si folosesti supapa care urmeaza sa etanseze in scaunul cu pricina. Cumpărați Pastă pentru șlefuirea supapelor din magazinul online cu articole de îngrijire auto!


Verificați gama vastă de produse de îngrijire auto, la prețuri . Simplu, video tutoriale pas cu pas care te ajuta sa repari sculele si utilajele. VMP AUTO - pasta slefuit supape , origine, calitate, garanţie, produse.

Con ine un amestec de abrazivi sintetici şi are o consisten ă solidă. Am cumparat garnitura de chiulasa si simeringuri supape victor reintz. In afara de pasta abraziva pt.


Ungi scaunul de supapa si supapa pe unde calca pe scaun cu atentie. In dreapta asa calca o supapa care a fost slefuita cu pasta abraziva. La CAUTARE scrie pasta slefuit supape si vezi ce rezultate iti da.


Bagam o crema abraziva intre chiulasa si supapa , dadeam drumul la . Considerat pasta abraziva pentru slefuire. Avand in vedere sfaturi si unguente algoritm. Se aplică o cantitate mică de pastă , pe scaunul supapei, evitându-se contactul dintre substanţa abrazivă şi tija supapei;. Se freacă mai apoi supapa , până la . Daca compresia ramane scazuta , o supapa a pierdut etanseitatea. Se utilizează pentru rodarea sertarelor de robineţi şi a scaunelor de supape.


Este deasemenea excelentă atât ca pastă abrazivă cât şi ca polish. M Mască de protecţie respiratorie în supape. Scaunele supapelor care nu asigura etanseitatea se slefuiesc cu supapele respective.


MASINA DE RECTIFICAT SUPAPE MOTOARE AUTO STS1-diametru max. Salut A schimbat cineva simeringurile (ghidurile) de la supape fara a da jos.

ThunderByte- de curand am facut jocul la supape la un FZ6care are. Scihmba si garniturile de la coada supapelor. Pastă abrazivă pentru lustruirea suprafeţelor zgâriate sau şlefuite.


Slefuit scaunele supapelor cu pasta speciala -Inlocuit rulmentul si simeringul. Descriere: Daca va numarati printre persoanele care iubesc sa-si ingrijeasca automobilul propunem un produs excelent .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare