miercuri, 21 martie 2018

Fierastrau de mana

Aici gasiti o gama completa de taietoare beton- asfalt (masina de taiat asfalt si beton, etc). Calitate garantata, preturi avantajoase pentru toate tipurile de taietoare . Taietor beton Masalta MF16-4. Durata de viata mai lunga a filtrelor de . Reduceri, promotii, oferte speciale la Echipamente . CP 350mm disc HY-FC350L Hyundai la dc-shop.

Datorita diametrului mare al discului de 4mm acest . Motorizare in timpi, benzina, racire cu aer . Prin achizitionarea acestui . Vand taietor de asfalt FAST cu motor Italian Lombardini diesel de cai. Diametrul la disc max 500mm. Richard John Cottle, APM Music - KPM Music.


Comparati preturile magazinelor online la Masini de taiat beton gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin . Masina de taiat beton magazine, preturi, oferte. TAIETOR BETON- ASFALT WEBER SM 62-este solutia ideala pentru o gama larga.

In plus, taietorul de beton- asfalt SM 62-vine cu un brat pivotant pentru . Produsul de care aveai nevoie. Datorită construcţiei solide, îndeplineşte cerinţele de utilizare în . REPARATII TAIETOR DE BETON- ASFALT. Anunturi Inchiriere Utilaje Constructii Fie ca inchiriezi sau vrei sa dai spre inchiriere utilajul tau, Zona de Utilaje este solutia perfecta.


LIVRARE GRATUITA PRIN CURIERAT RAPID. CLICK PENTRU DETALII SI FOTO. The product is already in the wishlist! Benzina normala sau fara plumb. Putere motor HP Motor pe benzina, in timpi, racit cu aer.


Compară cele de companii din MARGHITA: LORGER S. Rate in magazin, aprobarea . Tăietor de asfalt și beton cu sistem de reglare a adâncimii de tăiere, dotată cu motor Honda. Rezervorul pentru lichid de răcire este integrat. Cele mai ieftinetaietor asfalt.


Poza cu caracter orientativ. CP, Distribuitor autorizat, Service autorizat, Transport rapid in toata tara. Inchiriere taietor de asfalt si beton, puternic ,cu motor honda GX 39 CP, benzina, Ø 4mm,kg ,rezervor de apa.

Discul diamantat se poate inchi. Magazin de scule si unelte cu vanzare online : cu un excelent raport calitate pret. Oferim o varietate de tăietoare de beton și asfalt fabricate de Stihl, Makita, AGT și alți producători. Domeniu de aplicații: tăiere pavaje, drumuri, rosturi în beton vechi, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare