miercuri, 28 martie 2018

Masina filetat tevi

Vand masina filetat capace pentru sticle sau PET - masina capuire. Electronice si electrocasnice Alte. Corpul forjat din otel de scule,.


Store comercializeaza masini de filetat tevi de la producatori ca Rems. Asiguram garantie, service si transport gratuit la produse! Mașina de filetat țevi RGM este pregătită să execute filete în țevi de până la Inch, cu diverși pași.


Echipată standard cu bacuri și cuțite. Atenţie: Ultimele produse pe stoc! Maşină de filetat ţevis from top manufacturers available.


Dispozitivul electric de filetat RIDGID 3Compact este cea mai versatila masina de filetat de pe piata. Mașinile de frezat cu filet, o altă versiune a acestor mașini de filetat , sunt de fel. Rems, clupa rothenberger, clupa electrica. REMS Magnum – super maşina pentru ţevi de 4″. Filete extrem de corect profilate şi precise, diametre de până la maxim 4″, cu până la bacuri de filetat.


Scule pentru tăiere, şanfrenare şi debavurare ţevi. Maşini , echipamente şi scule pentru prelucrarea ţevilor. Magazinul nostru scule-santier va ofera masini de filetat teava din fier, zincata, otel si alte filete in diverse materiale dure sau moi. Nu sunt produse în această categorie.


Inscrie-te la newsletter-ul nostru. Gasesti probabil cel mai bun pret la masina de filetat cu Afacerist. ALBA masini de rulat filete, masini indoit tevi , masini indoit . Rems, scule Rothenberger,unelte de filetat.


Masini de gaurit si filetat. VOLTA ofera un sortiment mare de scule pentru filetare , pentru necesitatile dvs. Livrare, pret atractiv si calitate inalta.


Poate fi utilizat pentru ţevi din diferite materiale. Motorul este special creat pentru filetarea tuturor materialelor chiar şi în timpul variaţiilor de tensiune. Transportul este gratuit pentru produse al caror pret depaseste . Aparat pentru largit capete tevi. Scule filetare tevi - Scule filetare tevi. Afişare - din (pagini).


Descriere scurta: Produsele se utilizeaza la operatiile de filetare tevi respectiv operatiile de sertizare furtunuri cu armaturi metalice, care se . Oferte INCHIRIERE MASINA FILETAT TEVI - Vanzari, Cumparari, Servicii INCHIRIERE MASINA FILETAT TEVI - catalog online si anunturi. Lincos MG507Sculă pentru filetat țevi14-1. Magazin online de Instrumente de masura , Manometre, Gaurire, Filetare , Frezare,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare