marți, 13 martie 2018

Pompa pentru varuit

WEIGHIT Cântar pentru bagaje. Unitate de măsură în kilograme și pounds. Include baterie tip celulă. Asadar, iata ca un cantar de bagaje devine un instrument foarte util pentru cei care obisnuiesc sa calatoreasca des.


Pret competitiv, livrare rapida si rate fara dobanda.

Magazinul de cadouri TheGift. Cântar digital de bagaje ro Instrucțiuni de utilizare. Ai nevoie să călătoresti și ai dori sa stii exact greutatea bagajelor tale? Cu acest cantar puteți măsura greutatea și dimensiunile gentilor si valizelor foarte usor. Uita de suprataxa pentru kilogramele in plus ale bagajului tau!


Sarcina maxima este de 50Kg. Evitaţi surplusul de bagaj atunci când călătoriţi cu avionul.

Potrivit pentru cântărirea bagajelor , a coletelor poştale, a fructelor şi legumelor în coşuri, pe perioada . Ocupa putin loc, este practic si util . Nu există recenzii pentru acest produs. Cod comanda SCALE-LUG-01-GBAY. Functia de blocare a datelor: buffer de memorie cu . Foarte util in calatorii si in special atunci cand zbori cu avionul, cantarul este mic si nu ocupa mult . Site de reduceri cu cele mai mari.


Livrare rapida, sigura si ieftina. Ambalaj individual în cutie argintie din . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Acest cantar de bagaje este foarte util.


Cantaresc lucrurile care nu vor mai fi in bagaj la intoarcere. La retur, daca nu gasesc vreun cantar in hotelul unde am fost cazat, estimez . Nu lăsaţi greutatea bagajului să vă surprindă! Folosiţi acest cântar de mână înainte de a pleca în concediu şi greutatea bagajelor nu vă va surprinde la aeroport.

Weigh To Go este un cantar electronic pentru bagaje. Cantar portabil pentru bagaje kg WH-A14. Gamă largă de produse în magazinul online la categoria (de mai jos): Cântar bagaje. Măsurați cu acest cântar greutatea bagajului dvs.


Fiecare companie aeriana are propriile reguli in ceea ce priveste dimensiunile acceptabile ale bagajelor. De asemenea, taxele pentru bagaje variaza in functie. Preț: 9Lei Digitale Descriere: - Ideal pentru calatorii cu avionul: Uitati de costurile suplimentare pentru bagajul în plus - Un semnal sonor scurt . Cântar electronic pescar sau pentru bagaje (40kg). Cantare promotionale analogice pentru bagaje , prevazute cu maner soli carlig metalic si ruleta de metru.


Capacitatea cantarului de maxim kg.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare