marți, 9 februarie 2016

Telecomanda wireless troliu

Telecomanda troliu fara fir Wireless cu doua telecomenzi. Piese - Accesorii Autoturisme. Kit telecomanda telecomenzi troliu wireless platforme auto sau ATV. Vand telecomandă troliu Wireless sau 24v la cel mai mic pret.


WARN Wireless Control System vă permite să operati troliul de la distanţă de până la m. Sistemul va lucra cu orice troliu WARN cu un sistem electric de fire. Se poate folosi la toate basculantele cu basculare electrica, telecomanda -ron. REPREZENTANTA Dragon Winch in ROMANIA comercializeaza trolii si accesorii (vezi si alte anunturi din cont).


Set de telecomanda wireless la 12V compus . Acest modul de telecomanda wireless se poate monta pe troliile Lift Winch. Poate sa imi spuna cineva cum sa leg aceasta telecomanda la comanda cu fir de la troliu ? Produs: Sistem Wireless Comanda Troliu. Fara cabluri, fara batai de cap ! Sistemul de control wireless va permite sa controlati troliul montat pe masina de la . Troliu electric V 9kg cu telecomanda cu cablu si wireless.


Caracteristici principaleSe monteaza usorReleu cu motor puternic de protectieTracteaza pana la . Accesorii trolii auto off road pentru toata gama de autovehicule de teren. Modulul de telecomanda wireless se poate monta pe trolii la 12V si 24V, sau pe orice . Vezi pret telecomanda trolii. Reprezentanta Malagamba-Romania. Set telecomanda noua pentru trolii electrice.


Producător: Visoli Cod produs: telecomanda troliu. CP 12V cablu otel 8mm GARANTIE. PLACA MONTAJ TROLIU PORTABILA. Descriere: Aluminiu aliaj telecomandă troliu pentru Traxxas RC Crawler accesorii auto RC Crawler auto aluminiu aliaj telecomanda Wireless macara pentru . Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune trolii electrice, precum si unde le gasesti. Poseda o telecomanda wireless , fapt care face sa asigure un nivel inalt de . Polaris lanseaza un nou model de troliu cu posibilitatea de recuperare rapida a. Troliul se poate comanda de la distanta, pe o raza de metri, foarte . Printre alte bunătăți ce se găsesc în dotarea troliului Ironman4xeste telecomanda wireless disponibilă standar ce oferă inclusiv . Dispune de revolutionarul sistem de telecomanda wireless de la . CP, 12V, transmisie in pasi, reductie 218: franare automata, cablu otel, telecomanda Dragon . Accesorii de montaj incluse: telecomanda wireless , telecomanda cu fir m,4 . Se poate monta la orice troliu sau alte instalatii in curent continuu . Un set de accesorii de directionare.


Ghiduri role sau ghiduri de alunecare. ATV si UTV noi la preturi competitive pentru cei ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare