miercuri, 24 februarie 2016

Presa bucse auto

Comercializam presa bucsi pentru service-uri auto la cel mai bun pret in gama larga. Oferte pentru presa bucsi auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără presa bucsi auto de la unul din magazinele noastre. Poate fi utilizata atat pentru autoturisme cat si pentru camioane . VW,Seat,Audi si Skoda - administrat in cutie de plastic. Detalii: - presa pentru extras si montat bucse si . Set presa montaj bucşă punte s. Informații despre stoc: 61lei.


Se foloseste si pentru extras si montat. Trusa de scos rulmenti si bucse. EXTRACTOR CULISANT RULMENTI SI BUCSE 13B. Presa de extras bucse si rulmenti.


Utilizabila impreuna cu presa de . Piese universale Piese universale. Distanta intre falci presa : 15. Intra pe magazinul nostru online si poti comanda setul de presa bucse la cele mai mici preturi. Atentie, bucsele au fost scoase fara a utiliza presa ! Poti plati in rate fara dobanda.


Ro - Magazin online de piese auto. Automobile Bavaria Group - Drive to Christmas. TRUCKTEC AUTOMOTIVE suport, . A incercat cineva sa schimbe bucsele la bascula acasa? Distributie pentru orice tip auto incepe de la 2ron. Montez pe masina aceste bucsi cu presa speciala, dureaza de min.


Dacia Logan este indiscutabil cel mai popular model de autoturism de pe drumurile Romaniei. Prese pentru bucsi suspensie. Important la bucse auto , este alegerea duritatii(elasticitatii) optime pt.


KLG Tools este importator de scule și echipamente pentru service auto și. Service auto , lucrari de mecanica, tinichigerie, vopsitorie si statie ITP. Bucsa , bara stabilizatoare. Dan Bucşa şi Cristi Ciobanu,.


Minusuri majore dincolo de plusul industriei auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare