marți, 2 februarie 2016

Cabestan atv

Motor rigla vibranta Masalta MCD- 1. Acest dreptar este folosit la nivelarea si vibrarea platformelor din beton cu rigle de. Categorie: Vibratoare beton Etichete: kapriol, rigla vibranta , rigla vibratoare. Destinata compactarii, nivelarii si finisarii suprafetelor turnate proaspat cu beton. Etichete: agt, finisare beton , rigla vibranta motor electric sv, rigle vibrante, .

Sistem de vibrare a betonului comod si flexibil in santier chiar si in cele mai incommode situatii. Rigla vibranta actionata cu motor electric monofazat. SC executa pardoseli industriale elicopterizate. Rigla aluminiu pentru rigla vibranta beton , lungime 1. Lipa manuala pentru finisat beton 1. Vibrator pentru beton electric VISOLI, lance vibratoare 2m.


Putere motor: 5W Latime de lucru standard: 3m. Navigati prin toate anunturile cu Rigla Vibranta utilaje pentru beton de vanzare dupa model.

Contactati direct vanzatorul acelor Rigla Vibranta utilaje pentru . Lama pentru rigla vibranta Masalta MCB- 1. Grinda vibranta beton Masalta MMDB- 1. Inchiriez elicopter beton , 900mm. Nu folositi rigla vibranta echipata cu un motor pe benzină în interior sau în locurile slab ventilate. Livrarea in tara se face prin curier . Intotdeauna protejati pielea de contactul cu betonul. Dupa turnarea betonului se recomanda sa se utilizeze lanci vibratoare pentru se realiza o compactare. Dupa utilizare rigla vibranta trebuie curatata de beton.


Utilizare: pentru compactarea, nivelarea şi finisarea suprafeţelor turnate în beton. Vibrarea are efect pana la o adancime de . Brandul ETOP ofera in chirie(arenda) mai compactor, vibrator pentru beton , elicopter, rigla vibranta , betoniera etc. Mai multe detalii gasiti pe pagina noastra web . Poziţia înclinată permite motorului să nu stea pe beton atunci când rigla nu e . Rigla din aluminiu extrudat, cu profil convex permite nivelarea betonului in.


Default sorting, Sort by popularity, Sort by newness, Sort.

Tampon cauciuc Rigla Vibranta. Cantarind numai kg, motorul pentru rigla vibranta MCD este unul dintre cele. Bisonte sunt concepute modular . Functia lui se bazeaza pe principiul de vibratii de inalta frecventa. Este esential in compactarea, nivelarea si finisarea operatiunii pentru pardoseli din beton. Probabil că te întrebi însă cât de mult beton , și mai important cât fier am.


Avantaje utilizare:Acest model de lipa vibranta pentru beton QZH ENAR cu motor. Unghiul dintre rigla si beton este usor ajustabil, prin rotirea manerului. Unitate antrenare grinda vibranta cu motor benzina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare