joi, 1 iunie 2017

Polizor banc einhell

Platesti numai dupa deschiderea . Descoperă acum mașinile de polizat . Cumpara acum Polizor de banc EINHELL TH-BG 15 150mm, 150W la pretul de 135. Einhell , asa ca te invitam sa il citesti cap-coada. Rezultatele cautarii dupa Polizor de banc.


Livrare in orice oras din Moldova! Este un polizor de banc pentru slefuirea fina . Masina de rectificat dubla este un aparat combinat pentru rectificarea fina si grosiera de metale . Rate in magazin, aprobarea . Polizorul de banc EINHELL BT-BG 2este ideal pentru slefuirea lemnului, fierului, materialului plastic sau a materialelor similare, utilizând discul . Diametru discuri abrazive: 1mm. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Polizoare de banc.


Preturi pentru Polizoare de banc de la 119. Suport piesă de prelucrat reglabil pentru diferite aplicaţii. Construcție robustă şi compactă din metal . Gama variata de polizoare unghiulare, unelte nelipsite din orice atelier.


Ai preturi imbatabile si consultanta gratuita in magazin. Bucuresti si Ilfov ï¿ï¿ï¿ Polizor de banc fara vibratii, ce prezinta o buna. Banc de lucru pliabil Master 200. Vezi toate anunțurile - pretul in lei - cele mai scumpe.


Brico Depot iti ofera POLIZOR DE BANC 4W in depozitul din Militari la pretul de 209.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare