marți, 20 iunie 2017

Oscillator wien

Cazi de plastic pentru depozitarea strugurilor, cu capac sau fara capac. Bidon cu gura mare Casnica 60l. Butoi cu gura mare si colier. Dimensiuni (DxI): ø105xcm.


Material cada: plastic alimentar. Destinație: pentru fermentare și depozitarea vinului, precum și pentru fabricarea . Palnie fermentare cilindrica pentru butoaie 200- 5l DxH - 8x2 cm. Sonda prelevare mostre vin, plastic transparent. Presa butoi pentru muraturi, Plastic , Alb, 35cm. Diverse - Ma intereseaza sa cumpar un butoi 400- 500l din Bucuresti pt.


Am gasit in Praktiker cu 2RON un recipient verde, plastic , 500l. Gama variata de produse si accesorii pentru casa si gradina ta. Rezervor fabricat din poliesteri armati cu fibra de sticla, cu o capacitate de 5L , destinat depozitarii lichidelor alimentare. Capacul este confectionat din polipropilena de culoare neagra si este compatibil cu butoi 5litri. CADA PLASTIC FARA CAPAC 3L.


Avem peste produse in categoria Bidoane plastic cu preturi de la 36. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Butoaie de vin de 25L, 50L, 100L sau 4L. L , cada vinificatie, cada stocare must, cada pastrare produse agricole, cada fermentare must, cada plastic rezistent pentru produse . Serviciu convenabil de căutare a anunțurilor despre cumpărarea, . Cumparati online butoaie din lemn, inox in Moldova.


Pret avantajos la bidoane din plastic in Chisinau. Cuva din plastic Plastik Gogic Black ( 500l ). Preturile noastre pentru butoi 500L sunt cele mai avantajoase pe piata din . Compania SUPRATEN livreaza butoi 500L oriunde in tara. Instructiuni de utilizare butoi pentru vin 500l :Descarca pdf. Acest produs nu este in stoc.


BUTOI 5L FARA CAPAC GUMAT. Preturi pentru BUTOAIE , BIDOANE SI NAVETE de la lei. Galeata flexibila din plastic , cu manere, L. Cutie din material plastic cu o capacitate de 500L. In internet magazin BigShop.


Chisinau puteti cumpara butoaie din inox pentru vin la preturi mici in credit avantajos cu livrare prin toata Moldova. Sacii pentru butoaie de 5L din polietilena natur se folosesc pentru. Am cautat niste butoie de plastic si am gasit la 500L la pretul de 200RON.


Vand butoaie de plastic 220L, 60l, 85l si cu capac ce se infileteaza plus cerc NOI foarte. Astazi tot citind pe net am dat de aceste containere IBC care sunt de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare