luni, 19 iunie 2017

Butoi 220l

Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Acest butoi cu o capacitate de 220L poate fi utilizat cu scopul de a depozita diverse tipuri de lichide si bauturi alcoolice precum apa, vinul, tuica, whisky sau . Comanda online butoi plastic 2litri cu cerc. Gasiti butoi din plastic cu un volum de 2litri ideal pentru depozitarea si transportul produselor dumneavoastra . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Butoaie din plastic pe site.

Butoiul este realizat din plastic si are o capacitate de 2litri. Este de culoare albastra si este prevazut cu capac de culoare neagra. Cant: - SAU - Compară produs.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Bucuresti, Bucuresti-Ilfov Acum zile 1RON. Butoi 220L cu cerc metalic, Bidon cu capac. Vand butoaie 220l plastic alimentar de la concentrat de suc!

New Design Composite este producător sublicențiat VDA. Sacii din polietilena natur se folosesc pentru depozitarea fructelor. Descriere scurtă: Ideal pentru captarea apei de ploaie, pentru depozitarea borhotului de . Pompa manuala rotativa pentru butoi 220L. Pompa rotativa o soluție economică și simplă pentru distribuirea manuală a motorinei și a uleiului. Butoi plastic 220L cu cerc metalic prin parghie pentru o inchidere etansa.


Tot ceea ce este necesar pentru grădinărit și agricultură. Serviciu convenabil de căutare a anunțurilor despre cumpărarea, vânzarea de . Compusa din: - corp din otel zincat cu piston, - maner cu parghie, - cioc metalic de alimentare cu piulita . Oferte produse si servicii: butoi 220l. Producatori, distribuitori, furnizori - Butoi lemn 10L, Butoi lem. Categorii: Produse din plastic, Butoaie. Avem modele care merg la Vitanta.


Pompa pneumatica de gresat mobila cu suport de butoi si pistol. Click here to edit introduction. Butoi din plastic destinat transportului si depozitarii materialelor pulverulente, in bucati sau pastoase.

Are capac detasabil si colier metalic cu inchidere cu . SCULEGERO - Kit distribuitor ulei, cu roti pentru butoaie 180- 2l Art. Pompa: 3:pneumatica , furtun : 3m , pistol digital , carucior mobil Art. Dulap metalic cu pretabil pentru butoaie de 2l si pentru pastrarea in conditii de siguranta a recipientelor mici sau mari pline cu substante chimice . Asigură protecția optimă a produselor ambalate (prafuri, granule, medicamente etc.). Dimensiuni între l și 2l. Compara preturile la Butoi si Alte categorii, gaseste cea mai buna oferta din sute.


Daca esti in cautarea de butoi plastic 2l , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru butoi plastic 2l si iti vom. Rezultatele căutării pentru Butoaie tabla 2L cu busoane printre anunțurile din întreaga țară. Pentru ulei motor, ulei sintetic, ulei hidraulic, ulei de transmisie, lichide de cutie . Nu există informații disponibile pentru această pagină. Kit-uri de pompare configurate pentru diverse aplicații (acizi, baze, lichide inflamabile, etc.).


Kit-urile sunt compuse din: motor, pompă, furtun, pistol de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare