vineri, 5 mai 2017

Cisterne inox second hand

Vand vidanje si cisterne INOX 80- 200litri pentru agricultură. Cisterna inox Butoi/Vas/Vinificatie 5L capac flotant. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - cisterna inox. Camioane - Rulote - Remorci.


Noi sau second hand , la preturi bune. Artizanală 55mStainless Steel Tank/Cuve Inox Edelstahltank. Cisterne inox cu sau faca capac flotant si rezervoare inox pentru macerarea si pastrarea vinului. Rezervoare inox 2L, 500L, 1000L.


Cisterne inox pentru procesare si depozitare in vinificatie, producerea uleiurilor sau distilatelor. FUND PLAN, picioare atasate din inox. Aceste cisterne sunt construite din inox alimentar AISI 3“2B”MD (rozetat) EN . Trapa superioara de diametru 4mm cu inchidere cu colier pentru cisterne.


Vand Cisterne Butoaie din inox alimentar asi 3cu capacitati diferite de la 10. Chiar daca nu ati definitivat planul de achizitii viitoare, noi va putem ajuta in a va moderniza sau dezvolta capacitatea de . Pentru fermentarea si pastrarea vinului. Capacitati intre litri si 21litri. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Cisterne de inox cu capac flotant sunt folosite la stocarea vinului in conditii superioare de igiena si siguranta prin faptul ca este eliminat contactul vinului cu . Cisterne pentru produse alimentare: 3oferte, citește anunțurile de vânzare de cisterne pentru produse alimentare noi si second hand — Autoline România.


Remorca n/a cisternă INOX 21000l COMP osii second - hand , Vlaams Brabant - Anunţ nr. Rezultatele căutării pentru Vand cisterna inox printre anunțurile din întreaga țară. Vand stendere,suporti inox si etajere dintr-un magazin second hand.


CISTERNA INOX CISTERNA DA TRASPORTO Second - hand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare