luni, 15 mai 2017

Boiler bivalent 150 l

Turbină originală Mitsubishi, pentru autovehicule Opel Astra H, Combo Tour, Corsa C și Meriva, cu motor 1. Ar mai putea fi regulatorul de presiune de pe pompa sau senzorul de pe. Diferența între debitmetru și senzorul presiune aer admisie. MAP) poziționat după clapeta de acelerație. Am schibat turbo si galeria de admisie dar dc am fluiera turbina prea . Controlaţi presiunea de admisie a instalaţiei de încălzire.


Din cauza acestui senzor defect masina numai tragea si aveau un consum mai mare,interesant este. As vrea daca se poate sa-mi . Boost controller manual ( regulator de presiune turbo )tip Turbosmart . Piese - Accesorii Autoturisme. Bucuresti, Sectorul Azi 16:48 . Disponibilitate: Livrare in zile . Cumpara ceas presiune turbo online pe eMAG.


Dupa o scanare, asta e eroare cea mai deranjanta: turbo pressure below minimal level. Wastegate bypass regulator valve Nfor boost. In vechiul ansamblu turbo , turbosuflanta mica era distrusa.


Raportul indica o presiune turbo insuficienta precum si faptul ca semnalul generat . S-au schimbat apoi bujiile, bobinele, regulatorul de presiune de benzina, verificare compresie. Masina face la fel o scurta perioada de timp . Convertor Presiune ) curatat. Montarea unui regulator de presiune se face atunci cand din soft injectoarele sunt maximizate. In cazul tau softul adauga combustible la cei 0.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare