luni, 22 mai 2017

Air naturel

Trebuie sa fii autentificat pentru a vedea . Posibilitatea montarii unui lacat. Include : cutie organizator pentru accesorii, cleme S metalice pentru . Inaltime: 1mm compartimente. CUTIE SCULE CU CATARAMA METAL PENTRU SCULE DE MANA 486x267x320mm.


Cutie metalica compartimente, 4mm.

CUTIE METALICA SCULE PENTRU SCULE DE MANA. Cutii metalice pentru scule. Acestea sunt vopsite electrostatic asigurand protectia anticoroziva. In acest ghid gasesti informatiile necesare pentru a putea alege si achizitiona o cutie metalica de scule , care sa fie conforma cu nevoile tale. Fabricata din otel rezistent.


Comanda Online produsul Vorel Cutie . Compartimentele practice ofera o depozitare facila a instrumentelor. Brico Depot iti ofera diverse tipuri de cutii de scule si bancuri, special create pentru a. Descopera promotiile saptamanale.

Rocast Nor companie din Suceava ce importa si distribuie organe de asamblare, sisteme de fixare, unelte si scule de mana, scule electrice, lopeti de zapada. Mobilier si dulapuri de scule de vânzare. Bancuri de lucru pentru mecanici, dulapuri de scule , cutii metalice , cutie chei, suport perete de ch. Trusa de unelte din metal marca Vorel.


Realizata din otel robust, cu o lungime de 5mm, lățimea de 2mm și înălțimea de 2mm . Pagini cu rezultate: Afiseaza pana la (din produse). CUTIE DE SCULE DIN POLIPROPILENA 350X170X2MM. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Numărul de compartimente variază în funcție de model. Vă rugam solicitați ofertă de preț în funcție de aplicația pe care . Produse garantate de înaltă calitate și prețuri accesibile găsiți la casaidea. Cutia contine compartiment. Se poate achizitiona din magazinul nostru situat in Cluj-Napoca pe B-dul Muncii nr. Magazinul de scule EBIN), sau livrare prin curier ORIUNDE in . Corp din polipropilenă de înaltă calitate, cu tijă metalică a balamalelor Închizător din aluminiu pentru o durată de viaţă mai ridicată Mâner confortabil din profil de . Producem la comanda cutii pentru . CLICK PENTRU DETALII SI FOTO.


Diferite dimensiuni disponibile. Garantie: ani pentru persoane fizice si 1 .

Specificatii tehnice: Lungime: 530mm Nr. Accesorii Panou de Perete pt Scule A11. Va ajuta sa pastrati in ordine si la indemana sculele necesare la . Suport metalic pentru extractoare cu doua brate - 980PUnior . Inapoi la: Bancuri de scule.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare