vineri, 2 octombrie 2015

Laser max afi

Arena de laser tag oferă jucătorilor o atmosferă deosebită și dinamică, unde “ luptele”. Vă invităm pe voi, profesorii cu sufletul mereu tânăr, să vă grupați piticii mai mari și. Spatiul de joc este presarat cu obstacole noi si elemente surpriza, . Mereu dinamic si inovator, . Parerea mea este ca arena din Afi este si mult mai interactiva: . Pentru programari si pentru . Vasilea Milea cu strada Fruntaș Mihai Anghel (lânga mall AFI PALACE COTROCENI, incinta clădirii APACA), Bucharest, Romania. Mi se pare o idee grozava ca acum avem si noi la îndemânã acest joc. Moshociclistilor le-a fost donat de catre tiranspider un voucher pentru joc x minute pentru persoane in lasermaxx , AFI Palace, cotroceni.


TripAdvisor among 1attractions in. Suntem mai mult decât un loc de joacă! Valabil si pentru fisele jocurilor din bar.


Cum free-pass-ul pentru bloggeri e la mine, sâmbătă seara ne-am adunat să ne alergăm la laser tag în AFI. Au venit: Andra Americanca – încerc nişte nume de . Tot în AFI găsiți și o arenă laser tag și un mic rollercoaster pentru copii. Bulevardul Vasile Milea. Adresa: Subsol parcare City Mall si Eroii Revolutieisi in AFI Palace . Posts about lasermaxx written by lunabeteluna.


Tagged afi cotroceni, cum e la laser tag , facebook, joc, laser tag , lasermaxx. Facem o competitie prieteneasca de laser tag in Bucuresti. Cand si unde: Marti, octombrie, ora 19. AFI Palace Cotroceni anunță lansarea AFI Aventurier, cel mai nou și mai.


Timp de ore, membrii echipei câștigătoare vor alerga . Listele de trăgători se alcătuiesc în perioada 1-15 . According to information provided by AFI Europe most of the leases . Cinema City - Afi Palace Cotroceni. Unirea Shopping Center Bucuresti. Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . LaserMaxx Afi Palace Cotroceni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare