joi, 29 octombrie 2015

Circular einhel

Fiecare companie aeriana are propriile reguli in ceea ce priveste dimensiunile acceptabile ale bagajelor. De asemenea, taxele pentru bagaje variaza in functie. Cantar digital pentru bagaje Beurer LSlsBeurer la oktal. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Preț: 9Lei Digitale Descriere: - Ideal pentru calatorii cu avionul: Uitati de costurile suplimentare pentru bagajul în plus - Un semnal sonor scurt . Cântar electronic pescar sau pentru bagaje (40kg). Cantare promotionale analogice pentru bagaje , prevazute cu maner soli carlig metalic si ruleta de metru. Capacitatea cantarului de maxim kg. Unitate de măsură în kilograme și pounds.


Include baterie tip celulă. Ambalaj individual în cutie argintie din . Cantar pentru bagaje , compact atarnat PT-5este destinat pentru cantarirea bagajelor si a alimentelor. Cantar de bagaje de la importatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo.


Sarcina maxima este de 50Kg. Evitaţi surplusul de bagaj atunci când călătoriţi cu avionul. Potrivit pentru cântărirea bagajelor , a coletelor poştale, a fructelor şi legumelor în coşuri, pe perioada . Cantar electronic portabil pentru bagaje : Cantarul pentru bagaje este foarte folositor mai ales atunci cand calatoriti cu avionul.


Ocupa putin loc, este practic si util . Nu există recenzii pentru acest produs. Cod comanda SCALE-LUG-01-GBAY. Functia de blocare a datelor: buffer de memorie cu . Foarte util in calatorii si in special atunci cand zbori cu avionul, cantarul este mic si nu ocupa mult . Site de reduceri cu cele mai mari.


Livrare rapida, sigura si ieftina. Cantar electronic pentru bagaje , capacitate maximă 50kg, diviziune 50g, funcție zero, baterie și funcția de suprasarcină, afișaj pentru temperatura camerei, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare