marți, 6 octombrie 2015

Foreza pamant makita

CP la un pret avantajos prin comanda online pe flanco. Face fata cu brio unor utilizari intense, in diferite pozitii de lucru. BURGHIU DE PAMANT 1MM PENTRU BBA5MAKITA. Motoburghiu ( foreza ) MAKITA BBA52 2. Conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru diverse aplicatii: garduri, stalpi, . Livrarea se face prin Posta Romana si prin Curier Rapid. Gauri pentru stalpi sau pomi mai rapid si mai eficient.


Model conceput pentru efectuarea găurilor în pământ pentru diverse aplicații: garduri, stâlpi, arbuști și plante tinere, etc. Accesorii - Accesorii foreza pamant - MAKITA. Burghiu foreza pamant 80x8mm.


CP, cmde la Distributie Utilaje . Ideala in efectuarea gaurilor in pamant pentru: garduri, stalpi, copaci, etc. Se folosește împreună cu foreza. Calitate la cel mai mic pret! Asiguram livrare rapida, garantie, service si piese de schimb in toata tara ! Rezistență mecanică superioară în . Cutit burghiu pamant BBA5MAKITA.


Material rezistent si durabil. Aceste foreze pentru pământ sunt utile în cadrul fermelor, firmelor active în . Pentru foreza de pământ Makita. Este o foreza de pamant profesionala ce poate fi folosita pt fixarea gardurilor, a stalpilor,. Inchiriez motoburghiu , foreza pamant MAKITA.


Foreza pamant cu burghiu de 200mm diametru. Reducere oferita de catre magazin. Makita DMR2- Bluetooth - IP- LXT - CXT. Este conceput pentru efectuarea gaurilor in pamant pentru diverse aplicatii: garduri, stalpi, arbusti si pl. Foreze de pamant MAKITA , TECHNIK la cele mai bune preturi.


Nu exista comentarii pentru acest produs. FOREZA DE PAMANT MAKITA BBA5comentarii utilizatori RSS 2. Motorul de care dispune generează 2. Are inclus burghiu de 800x20mm. FOREZA 200X800MM pentru efectuat gauri in pamant. Categorie, CoaseelectricesiMotocoase.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Foreze pamant pe site. Cutite, minere, protectie pentru foreze. Capcane, palete pentru visle.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare