miercuri, 1 aprilie 2015

Megohmetru

Un megohmetru este un instrument de masurare care testeaza rezistentele electrice mari, prin producerea unei tensiuni intre 3si 15. Cablu de măsurare pentru megohmetru Voltcraft ET-200. Domeniu de măsură Ω… 1GΩ, precizie.


Tensiune de test: ajustabilă 50 . Acesta este usor, simplu si va . Declinarea substantivului megohmetru. Nominativ-Acuzativ, megohmetru , megohmetre. Articulat, megohmetrul , megohmetrele.


Definitie megohmetru - afla ce inseamna megohmetru si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Oferim consultanta specializata pentru toate produsele din categoria Testere Electrosecuritate pentru a va ajuta sa faceti . Rezistenta de izolatie: 500kohm. Sonel MPI-5Tester multifunctional. Megohmetru analogic Amprobe 5kV AMB-5KV Află mai mult.


V, curent de scurtcircuit maxim mA, . Oferte produse si servicii: megohmetru. Am primit un megohmetru analogic ca cel de aici si nu stiu ce tip de baterie are nevoie, poate mai are cineva acest tip de aparat si stie cineva . Vinde antichitati, cumpara a. Berényi CNC recomandă folosirea unui megohmetru pentru măsurarea rezistenței de izolație. Puteți apela cu încredere la Berényi CNC . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme, ortografie pentru megohmetru.


Cutia contine aparatul de masura cu baterie . Cum de a utiliza acest dispozitiv, vom continua prin asigurarea rezistenței . Cumpărături Ieftine Instrumente Electrice online? Anunțul este expirat, șters sau ascuns de către utilizator. Consultaţi oferta noastră bogată. Atunci când se lucrează cu un megohmetru atinge piese vii la care este atașat nu. Măsurarea rezistenței izolației sistemului de iluminat megohmetru se . Masurarea rezistentei de izolatie, se face cu megohmetrul de 500V pentru motoare cu tensiuni nominale mai mici de 500V, si cu megohmetrul.


Nu stiu ce sa aleg dintre doua. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . as PDF File (.pdf) or read online for free. Folosit pentru pentru masurarea si verificarea rezistentei de izolatie la echipamentele de munca electrice de joasa tensiune.


Ohmmetrul este un aparat electric de măsură, folosit pentru a măsura rezistența electrică, adică opoziția față de trecerea curentului electric printr-un circuit . WordReference Romanian-English Dictionary. Aparate de masura si control.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare