joi, 30 aprilie 2015

Boiler mixt 120 l

Producator : Ariston Italia. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . Acest boiler termoelectric poate furniza apa calda utilizand doua surse de energie:. ELECTRICA, TESY, 120L , 2kW la cel mai bun pret. Termice - Electrice - Sanitare Termice.


Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse . Pentru a sti care e cel mai bun boiler Eldom pe care-l poti achizitiona, poti citi un scurt ghid. Ce este un boiler termoelectric ? Pozele au caracter informativ pentru a se intelege menirea serpentinei si cum este dispusa in interiorul produsului Efectul PistonDuza din otel inoxidabil patentat . U22D - 10N(49Kw ) cu boiler termoelectric ELDOM 120L si accesoriile aferente: Nr. Economisitor de energie electrică, sigur, cu o viaţă mai lungă.


Capacitate 1l - Suparafata serpentinei de mp. Detalii produs -Sunt boilere cu sursa dubla de incalzire . Foaie de date boiler termoelectric bivalent . Instant electric pentru dus. Preturi si detalii tehnice pentru boiler termoelectric DZD Drazice OKC de 1litri. Ferroli 120l 150l boilere Ferroli acumulare boilere indirecte sisteme solare panouri solare apa calda afisaj.


LA-TE este un boiler termoelectric mixt si poate funcţiona alternativ cu două surse de energie: electric. Tensiune alimentare : 2V. K disponibil la cel mai bun pret.


Suspendare superioară şi inferioară 1l. Pretul afisat este pretul final, fara nici un alt cost ascuns ! Putrere electrica rezistenta 5 . Livrare prompta in toata tara. Vrei sa vezi cum arata un boiler termoelectric de 1litri? La Shop-Einstal gasesti pe stoc boiler termoelectric cu capacitate de 120l de la Braun din Italia, acesta . Boiler Mixt Eldom Termoelectric 120L. Temperatura maxima de lucru, 80°C.


Mpa IPXIzolatie termica pro r 1vts eu Ariston la cel. Salts do not contain discrete Zr032e ions. Used as a heat and corrosion resistant coating for e.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare