joi, 9 aprilie 2015

Invertor 12v 220v 1000w pret

Invertor auto magazine, preturi , oferte. Produs Urmarit de utilizatori. Piese - Accesorii Autoturisme. CELE MAI REUȘITE INVERTOARE CU PLĂCI. N CAZUL ÎN CARE SA ARS UNA RĂMÂNE CEALALTĂ.


In aceste circumstante ai nevoie de un invertor auto 12V - 220V.

Ne-am propus sa explicam pe scurt. Pretul include TVA , Pretul NU include cheltuielile de livrare. Alimentarea se face de la priza auto de . Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Redus - Garantie luni. Descriere produs: Convertor Auto pentru alimentarea de la masina a dispozitivelor ce functioneaza cu 220V.


Cel mai bun invertor auto de 12v este gata să-ți ofere curent pentru toate. Adauga in wishlistAlerta de pret. Prețul USD Prețul USD.

INFO: preturile in Euro NU includ TVA, cele in Lei includ TVA. Rolul invertorului, denumit si invertor cu baterii, invertor solar, invertor 12V 220V este de a asigura . Avem Departament Service utilat si personal specializat. Tensiune iesire: 220V -240V. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru invertor 12v 220v. It endeavors to provide the products . Disponibilitate: Precomanda.


Am văzut în Carrefour Feeria invertorul din imaginea de alături. Cumpara acum invertor 12v 220v -, pret crescator - Teamdeals. Livrare cu verificare si retur. Alege din gama disponibila de invertoare solare modelul potrivit pentru sistemul tau solar. Un invertor de curent transformă energia bateriei în curentul din priză, adică transformă curent continuu (CC) de 12V în curent alternativ (AC) de 240V.


Inverter 12v to 220v Power Bank - Load Shedding Alternative. Browse for power inverter 12v 220v on OLX Philippines. INV DC-AC I= 12V O= 220V M 150W. Pret : 6lei, cu TVA inclus. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V la tensiune 220V.


Pure Sine Wave Inverters are suitable for all 2volt, Hz AC household equipment.

The power supplied has less noise or interference than the power . Vezi cand a fost verificat ultima data pretul de pe site-ul respectiv. Termeni: Pentru mai multe oferte si pentru a cumula comenzile intr-un singur colet, dati click pe butonul: Ofertele acestui partener ce se regaseste sub pretul. Preturi si oferta de produse din gama tester faza tensiune din toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare