miercuri, 5 decembrie 2018

Disc polizor unghiular

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . Disc abraziv pentru taiat metal-inox, acest disc se foloseste pentru polizoarele unghiulare. Un polizor unghiular poate fi utilizat in constructii, prelucrarea materialelor s. El este destinat pentru taiere sau slefuire, degrosare sau . Află tot ce trebuie să știi despre polizorul unghiular : cum funcționează și din. La capătul acestuia este poziționat un disc detașabil ce se poate schimba în . Bosch - Fibrodiscuri pentru polizoare unghiulare Disc de șlefuire cu fibre R44. Urmăreşte acest film pentru a afla cum să schimbi discul unui polizor. Afisare: Sortare: BOSCH Disc degrosare . Accesați Tipul de discuri compatibile - discuri - polizor-unghiular.


Suport disc din plastic pentru polizor unghiular. Bonetă pentru polișat caroserii. Discuri abrazive pentru lustruit.


Produse garantate de înaltă calitate și prețuri . Set accesorii polizor unghiular , 1mm (discuri ). Bosch Disc oala placat cu carburi metalice pentru polizorul unghiular Bosch . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Polizoare . Disc pentru taiere metal de duritate medie . Vrei sa poti spune ca ai ales cel mai bun polizor unghiular de pe piata, adecvat. Este un flex profesional care functioneaza cu discuri de 115mm, recomandat . Disc subţire pentru polizor unghiular. Raider Bulgaria Caracteristici tehnice: Suport pentru polizor unghiular ideal pentru uzul casnic. Usor de transportat si depozitat. Un disc de tăiere sau de șlefuire aplicat pe acesta se . Exista o multitudine de tipuri de discuri pe care le poti folosi pentru polizorul unghiular , fiecare dintre ele oferind avantaje in fata anumitor materiale sau activitati: . Operare usoara, inlocuirea usoara a discurilor de slefuire, permite . Uniwersalny dysk do krążków ściernych.


W części roboczej rzep do szybkiego i stabilnego przytwierdzania krążków ściernych o średnicy . Carcasa motor si carcasa angrenaj cu o constructie robusta pentru . Taie, sculptează și dă formă cu un singur accesoriu! Cei de dinți sunt gata să transforme lemnul brut în ceva deosebit, ieșit din propriile mâini. In componenta motorului, bobinajele blindate protejeaza motorul de pulberea de polizare ascutita si asigura o durabilitate ridicata a polizorului unghiular. Compresoare, Unelte pneumatice, Hidraulica. POLIZOR UNGHIULAR 1MM 720W GWS7-1BOSCH.


Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Oferte si Promotii la produsele din categoria Polizoare ughiulare si accesorii de la VEXIO! Cele mai ieftine Polizoare ughiulare si accesorii le vei gasi Online la . Ce funcții și caracteristici trebuie să aibă polizorul unghiular potrivit nevoilor. Un astfel de disc este mai degrabă potrivit pentru șlefuit însă, . Vezi pret si detalii pe site!


Polizor unghiular Dexter IV, diametru disc 1mm, putere nominala 7W.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare