miercuri, 12 decembrie 2018

Coli abrazive

FP WK Coli pe suport de film,. Colile abrazive sunt din granule de oxid de aluminiu sau carbura de siliciu, aplicate pe suport de hartie impregnata cu latex pentru a deveni rezistenta in mediu . COALA ABRAZIVA HARTIE 230X2MM. Coli abrazive Smirdex - multiple granulatii - smirghel rezistent la apa. Este recomandata si pentru slefuirea manuala umeda a suprafetelor lacuite, mase plastice, . Abraziv flexibil pe suport de film, pentru șlefuirea manuală a canturilor, nervurilor și suprafețelor greu accesibile. Coala este prevăzută cu o întăritură în . Confectionate din granule de oxid de aluminiu, aplicate pe suport de hartie impregnata . Hârtie abrazivă , de calitate superioară, cu flexibilitate ridicată, impermeabilă, pentru prelucrarea suprafeţelor acoperite cu vopsea, lac și grund.


O gama larga de coli abrazive , puteti gasi mereu in marketurile VOLTA la pret avantajos si livrare in Chisinau, Moldova. Coli Abrazive Velcro Contine 2produse. Livrăm echipamente pentru ateliere, tehnică auto, compresoare, sisteme de polizare şi abrazive , tehnică de manipulare, maşini de prelucrare a lemnului şi a. Forma de livrare: Benzi abrazive , Role de slefuit manual, Coli de slefuit, P80 P60 P50 P40 P36 P32 P28 P24 P22 P18 P15 P12 P10 P80 . Gama de produse de slefuire variaza de la abrazive manuale si pana la abrazive pentru slefuirea umeda. M suport flexibil hookit pentru coli abrazive flexibile . Klingspor Set de coli abrazive , pentru vopsea, PS C, 2x 2mm, R 8 Distribuitor autorizat, Service autorizat, Transport rapid in toata tara.


Tipuri de coli abrazive : Pe suport hartie respectiv panza destinate slefuirii manuale, destinate imbunatatirii suprafetelor materialelor, fara a modifica geometria . Coala abraziva impermeabila SUNMIGHT 23cm x 28cm - P240. Reduceri, promotii, oferte speciale . Sunt disponibile produse special concepute pentru nevoile clienţilor şi pentru prelucrarea diverselor materiale (ex. lemn, metal etc.) Prinse pe suporţi de şlefuire . Abrazive profesionale de calitate : Benzi, Discuri, Role, Coli. COLI ABRAZIVE 70X4CU GAURI P1(CUTIE BUC)-COLAD. Disc Abraziv 1mm Indasa Gold - Diverse Granulatii.


PRODUSE ABRAZIVE CU LIANT CAUCIUCAT. DESCRIERE SI FUNCTIONALITATE. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 50. Caracteristica speciala: Multicolor. Hartie abraziva , de calitate superioara, cu flexibilitate ridicata, impermeabila, pentru prelucrarea suprafetelor.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate. With our long-term experience and widespread contacts in Romania, we can deliver high quality according to Western standards at competitive prices. Colile abrazive Sunmight L312TV sunt alcătuite din granule de oxid de aluminiu de înaltă calitate pe suport film. Dimensiuni coli velcro L312TV: 72×12 . Cumpara coli abrazive p2impermeabile de calitate superioara si flexibile.


Se pare că nu putem găsi ceea ce căutați. Tot ce ai nevoie pentru serviceul tau auto, la cele mai mici preturi. Compară cele de companii din IAŞI: MOLD COMERT SRL, TIBO DISTRIBUTION SRL, OLESCH IMPEX S. Puteti obtine cel mai bun pret pentru coli abrazive prin intermediul serviciului de cereri de oferta.


Tot aici mai gasiti informatii despre. Scotch-brite sau pasla abraziva. Coli 230x2, pentru slefuire umeda si uscata. Discuri abrazive,scotch-brite, coli abrazive de vanzare din categoria Diverse.


Disponibilitate: Disponibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare