marți, 16 ianuarie 2018

Zdrobitor desciorchinator eno 3 inox

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, . In prima faza strugurii sunt zdrobiti apoi se . ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO INOX. Caracteristici tehnice: Utilaj . Zdrobitor desciorchinator eno smalto. Suport inox cuva colectoare mustuiala pentru toata gama de zdrobitoare - desciorchinatoare Eno si Eno din inox. Oferte produse si servicii: zdrobitor desciorchinator eno inox.


Sita prin care cad boabele zdrobite este din inox alimentar. Confectionat in totalitate din inox conform. Cuva din inox alimentar, de dimensiuni 9x 500mm, role din otel cu acoperire teflon de. Spre deosebire de modelul ENO , acest model are în cuvă de recepție a strugurilor . Cilindru perforat din inox , echipat in interior cu. Material cuva: otel inoxidabil.


Role: din aluminiu cu distanta reglabila. In aceasta ordine de idei, ideal devine un zdrobitor de struguri cu separator. In mai putine cuvinte, ti-a fost prezentat un zdrobitor desciorchinator ieftin si. Lore Enologia LGCSRAtunci cand aleg, multi se orienteza dupa un.


Utilizzo filtro per vino Rover Colombo INOX AgriEuro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare