luni, 29 ianuarie 2018

Balanta

Cauti Unelte de Zidarie si Zugravit ? Livram din stoc in toata tara, in cel mai scurt timp. Scule de finisare Role Role cu mâner Set zugravit : role mini, 1mm, D mm, pentru maner D mm, buc. Spaclu maner PVC 40mm Compara Spaclu inox cu maner PVC Compara Pensula vopsit si zugravit. Aparat electric de zugravit cu rola 45W DED7411.


Debit de curgere 4ml/min. TITAN PowerCoat 7Echipament profesional pneumatic pentru pentru zugravit vopsit, Distribuitor autorizat, Service autorizat, Transport. Scule si Unelte Zugrav disponibil la Altdepozit. Compania MIDAN insemna profesionalism, calitate si performanta.


Suntem structurati in divizii majore: constructii, servicii industriale si divizia de . Un aparat de zugravit Graco Nova 3este o pompa de vopsire cu motor electric , conceputa special pentru aplicatii profesionale. Vezi Oferta noastra de Aparate si Ustensile de Vopsit la cele mai bune preturi Trafaleti, Pistoale de vopsit □ Livrarea in 48H de la confirmarea comenzii. Te-ai decis sa schimbi, de una singura, culoarea peretilor casei tale, dar nu prea stii de unde sa incepi si cum sa procedezi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare