miercuri, 5 aprilie 2017

Rigle vibrante

Putere motor: 5W Latime de lucru standard: 3m. GRINDA VIBRANTA DUBLA ALUMINIU 2. Rigla vibranta - metri - motor Honda - Technoflex. Inchiriere rigla vibranta dreptar tras betonul.


There are no products matching the selection.

Unitate de antrenare pentru rigla vibranta Masalta MMD. Potrivit Pentru, Profesional. AGT - SVX- Rigla Vibranta , 1W, m. Pagini cu rezultate: Afiseaza 1 . Cantarind numai kg, motorul pentru rigla vibranta MCD este unul dintre cele mai usoare unitati portabile de pe piata.


Sistemul SCREEDEASY pentru o . Relevanta Nume - crescator Nume - descrescator Pret.

Foarte precisă, poate nivela fără şine de ghidare. Comanda online si pune-ti imaginatia la treaba cu NeaKaisa, magazin de bricolaj! Motor HONDA (timpi) sau electric. Sunt destinate in principal repartizarii, nivelarii si vibrarii betonului. Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului . In majoritatea situatiilor, trebuie sa nivelati betonul pentru a crea o suprafata plana.


Profil riglă vibrantă 5m material aluminiu. Una sau doua treceri cu o rigla vibranta sunt suficiente pent. Este esential in compactarea, nivelarea si . Utilaje profesionale gata de.


Grinda vibranta Masalta MMD-3. Sortează după preț: de la mare la mic. Rigle vibrante la cele mai bune preturi.


Puteti obtine cel mai bun pret pentru rigle vibrante prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre. Panou de anunturi de inchirieri din Moldovei.

ECHIPAMENT PROTECTIE PROFESIONAL. AcasaPrezentareProduseScule ElectriceDewaltUnelte cu AcumulatoriDC224KACaract. Doar La Noi Vei Gasi Peste Modele, Preturi de la 3Ron. Preturi rigla vibranta - Lista cu rezultate pentru rigla vibranta.


Compara preturi si oferte actualizate. SC executa pardoseli industriale elicopterizate. Caracteristici BISONTE RVB1-H rigla vibranta pentru beton compacta, portabila, usor de manevrat pentru vibrarea suprafetelor pardoselilor de beton sau sapa. Magazinul de scule online Tehnocenter.


Sortezi, compari si cumperi cele mai bune oferte de produse . Grinzi vibrante pentru finisarea betonului. Ideale pentru plansee si pardoseli industriale. Tot pentru munca de santier de mare folos sunt riglele vibrante : rigle vibrante monosens sau dublusens pentru nivelat si superfinisat.


Pentru a reduce riscul de accidentare, toti operatorii si personalul de intretinere trebuie sa citeasca si sa inteleaga aceste . Producator:Technik, Tip motor:Honda, GX3 Lungime rigla:3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare