joi, 27 aprilie 2017

Cutter de precizie

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea coletului la livrare si retur . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Cuttere pe site. Comanda acum produsul ca sa fie deja rezervat pentru tine cand va ajunge in stoc. Nu lasati la indemana copiilor.


Cutit din metal, dotat cu capac de protectie, insertii de cauciuc.

Cutit de precizie pentru taierea si decuparea autocolantelor, a pieselor din lemn de balsa, depron sau alte . Cutter profesional pentru taieri de precizie. Set cu lame de rezerva disponibile pentru cutter de mare precizie. Cu suporturi de lama diferite si lame. Set de taiere pentru lemn, hartie, plastic, lut etc. Oferte si promotii la Speed RC, tag cutter de precizie.


O tăiere curată - sigură, rapidă şi precisă rectificat şi aplicat cu un strat TiN pe ambele părţi de tăiere ale lamei caneluri pe mijloc în poziţia. Fiți primul care evaluează acest produs.

Ideal pentru taieri precise. Cutit pentru modelism fabricat in totalitate din aluminiu, prevazut cu capac de . Produse pentru BIROU Cuttere. Manșon de cauciuc Se livrează cu două lame buc.


SoftGrip touch point provides . Pentru tăierea precisă a hârtiei Două lame de rezervă. Utilizata pentru taiere materiale cu cutter -ul. Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara.


PRODUSE ERICH KRAUSE IN MOLDOVA. Manson de cauciuc pentru o buna prindere. Manerul este realizat din aluminiu si are un . Set rezerve de foarte buna calitate pentru cutter de precizie.


Lama permite taierea precisa in unghiuri ascutite. Executam lucrari de tipar care necesita taiere de mare precizie , executata cu echipament specializat. Dispunem de un echipament cutter plotter Summa ST . Lame pentru cutit de precizie Wolfcraft, bucati. Solutii de birotica si papetarie pentru birou, scoala si casa, Bibliorafturi,Caiete mecanice,Intercalatoare și indexuri,Dosare din carton,Dosare suspendate .

Cutite cu lama circulara, cuttere industriale, cutite pentru plastic sau taieri. Automatizare de mare precizie pentru taiere si finisare numai cu Summa la Fespa. Vizitatorii vor putea urmari aceste sisteme in actiune pe flatbed cutter -ul. Te afli aici: Creativemania. CARACTERISTICI GENERALE: Siguranță de precizie.


Push-buton lamă retractabil. GoldCut Servo, ce vine cu viteza mare de lucru, precizie si zgomot redus. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Cuţite, lame, cuttere !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare