vineri, 31 martie 2017

Manual utilizare multimetru dt9205a

In general, recomandam folosirea unui multimetru digital deoarece. Accesorii standard : cabluri de testare, baterie, manual de utilizare. Manual de utilizare multimetru UT107. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile. Lumină de fundal: Aprinsă şi stinsă manual.


Introduceti sonda de culoare neagra în borna COM si pe cea de culoare rosie în borna de intrare (V, , mA). Masurarea tensiunii continue 1. Pachetul contine: multimetru , cabluri de testare, baterie, manual de utilizare. Comuta multimetru pe semnul de dioda.


Unul din testere pe un contact al becului celalalt pe celelalt. Daca ii bun trebuie sa indice pe display. Multimetru digital prevazut cu carcasa antisoc!


Este un instrument ideal pentru utilizarea în domeniu electric, cum ar fi labo. Un multimetru sau multitester este un aparat de masura care poate. Acest instrument este unul din seria. Sunt sau nu importante cursurile de utilizare a unui sistem ERP pentru . Anunțul este expirat, șters sau ascuns de către utilizator.


Salut,in clipurile urmatoare va prezint un aparat de masura digital si testarea lui de catre mine. V - tensiune alternativa: V. Instrucțiuni de utilizare scurte pentru multimetrul DT 830B. Hz ~ MHz Scalare: manual automat RMS Lățime de. Rezultate pentru manual de utilizare multimetru digital dt Gsm Boutique: 41. ETC DT9205A datasheet, DT9205A PDF, DT9205A downloa DT9205A.


Digital multimeter dt9205a manual utilizare : http://mlh.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare