miercuri, 22 martie 2017

Ampermetru digital

Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. AMPERMETRU AFISAJ DIGITAL LED DIGITI 0-5A. Cumpara ampermetru online pe eMAG. Voltmetru si ampermetru digital DC 0-100V, 10A, display LED.


Cu precizie mare și stabilitate ridicată. Acest voltmetru și ampermetru poate fi foarte ușor folosit în momentul în care vă construiți propria sursă de tensiune, putând măsura curenți de până la 10A. Pentru acest dispozitiv avem nevoie de un microcontroler PIC16F876A care are incorporat un ADC (analog- digital Convertor) şi un ecran LCD . Există ampermetre folosite pentru.


Alti clienti au cumparat si… Glob geografic pamantesc iluminat, cm. Ampermetru digital DC 5-600A incastrabil AMTD-P ABB. A cu zecimale foarte bun pentru monitorizare sau pentru surse reglabile . Fotografiile prezentate au caracter informativ si pot arata accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Protectie la conectare inversa a tensiunii de alimentare. Afisaj cu LE culoare rosie.


Livrare in orice oras din Moldova! Rata de esantionare: 5ms. Dimensiuni decupaj panou: L = mm,. Verificaţi oferta noastră de . Acesta se monteaza pe sina DIN si are afisare LED . Reduceri, promotii, oferte speciale la Unelte . Este un aparat de masura electronic , digital. Cu ajutorul unor magneti fixati pe partea posterioara a aparatelor, pot fi fixate pe un panou vertical feromagnetic, . Aparatele de masura digitale sunt destinate inregistrarii tensiunii alternative, respectiv . Domeniu de masura, curent continuu: 0. Noi DC 100v 100A Dual LED Digital voltmetru ampermetru tensiune Amp Power Meter - vânzarea produselor din catalogul original chinez la prețuri scăzute.


DESCRIERE: Pentru a măsura, scoateți siguranța originală și conectați mufa tester. Alimentare Baterii tip 9V Tipul si capacitatea de masuari efectuate. Stie cineva ceva voltmetru digital cat ? Momentan produsul nu este pe stoc . Multimetru digital UT-20 functii.


Preturi si oferta de produse din gama ampermetru digital cu sunt din toate magazinele online din Romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare