marți, 6 decembrie 2016

Makro racer

O gamă largă de Pânză abrazivă - role. Sculă de calitate: Rapid şi accesibil — comandaţi acum. Panza Abraziva Pcn 622x Gr (Coli), 220X280HIDROREZ SR . Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita oriunde in tara.


Cumpara panza abraziva mirka online. Panza abraziva , fixare cu arici d2gr set buc.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Agent de încleiere, Rășină sintetică. Domenii de utilizare, Metal universal, Lemn. Tip prelucrare, Șlefuire manuală, . Alege dintr-o gamă variată de . Pulberi abrazive din carbura de siliciu aplicate pe suport din panza pentru slefuirea si lustruirea suprafetelor din piatra naturala.


Granulatii disponibile : 2 3 . Produsele tip abrazivi pe suport sunt obtinute prin depunerea de granule abrazive pe diferiti suporti precuhartie, panza , combinatie, etc.

Avantaje: adaptare foarte bună la contururi de suprafaţă - fără colmatare - ideal pentru netezirea, curăţarea, asperizarea şi finisarea generală a. Banda panza abraziva Contine produse. BANDA ABRAZIVA CONTINUA, 75X533MM,GR. România se produc abrazivi la Uzina Carbochim din Cluj și la Fabrica de.


Toate drepturile rezervare - by . Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 10. Relevanta Nume - crescator Nume - descrescator Pret - crescator Pret - descrescator. Rola de panza abraziva de la Klingspor este un accesoriu pe care il poti folosi in lucrari de constructii, amenajari interioare sau exterioare pentru casa si gradina . Produsul este disponibil in limita stocului.


L: 2x 2mmUtilizare: șlefuirea . Discuri panza abraziva netesuta Fein. Calitate standard pentru benzi de slefuire utilizate la echipamentele de slefuire manuala pentru prelucrarea de metal, lemn, vopsea si lac . Text integral: Pentru a vizualiza textul integral al . SET DISCURI LUMYTOOLS DIN PANZA ABRAZIVA - GRANULATIE 1Mareste. Masina de ascutit cutite DICK SM 1este o varianta low cost pentru utilizare in bucatarii, macelarii, magazine de carne, carmangerii sau chiar in centre pentru . Set cu sticluta de 1ml, panza abraziva si panza moale din bumbac.


Proiectat pentru șlefuirea metalului, a lemnului și . ROLA PANZA ABRAZIVA NETESUTA FOARTE FIN BOSCH.

Dimensiune bucata - 1x 2mm. Benzi abrazive inguste pe suport panza destinate prelucrarii metalelor. Caracterizate prin durata mare de viata datorita mineralului tip Cubitron si a stratului . Coala abraziva suport panza dimensiuni 230x280mm . Oferte produse si servicii: abraziv pe suport de panza.


Producatori, distribuitori, furnizori - CURELE ABRAZIVE - SUPORT PANZA. Hartie abraziva diferite modele. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare