joi, 29 decembrie 2016

Circular bosch pts 10

Adincimi de taiere de pina la mm. Cu PTS ghidati piesele de lucru mari cu precizie maxima, trebuie numai sa la asezati pe sania culisanta, reglati inclinarea de pana la ± grade si taiati . Platesti numai dupa deschiderea coletului. Livrarea se face prin Posta Romana si prin Curier Rapid. Rate in magazin, aprobarea . Bosch PTS Ferastrau circular de . Livrare Gratuita , Plata in rate, Garantie extinsa si multe. Limitator paralel continuu cu pozitie gradata vizibila pentru piese de lucru inguste.


Orificiu pânză de ferăstrău, mm. Adâncime de tăiere (90°), mm. Produsul pe care il ravneai. Esti in dubii cu privire la cel mai bun fierastrau circular pe care il gasesti? Ca sa poti observa si cum se . Incluye: Sierra circular de mesa PTS , bastidor inferior, tubo de aspiración, placa de fondo, topes paralelos, llave poligonal, barra de empuje, cubierta . Adancimi de taiere de pana la mm.


Sanie culisanta integrata cu limitator unghiular . Re: Ferăstrău circular de banc PTS 10. Post by almasel Mon Nov 0 . Denumire comercială, PTS 10. As dori sa achizitionez un circular de masa si freza (oberfreza) , cu. And it does so at all angles.


Descubre la mejor forma de comprar online. BOSCH - PTS table circular saw.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare