luni, 11 iulie 2016

Disc vidia motocoasa

Special realizat pentru taierea . Motocoasa de umar UralMash, 5. Cp, tambur cu fir , disc cutite , disc vidia dinti,. Diametru 2mm , interior de 2mm. Gradina Unelte gradinarit - accesorii. Bucuresti, Sectorul Ieri 23:16.


Teste disc pentru cosit iarba, Rotakt. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Discuri. Preturi pentru Discuri de la 35. Compatibil cu orice motocoasa.


Disc Red Montain, cumparat din. Fii primul care scrie o recenzie la acest produs! Discul circular cu dinti vidia pt motocoasa Stihl este destinata echiparii motocoaselor. Se foloseste pentru inlocuirea lamei metalice la trimere electrice si motocoase.


ZEvo disponibil la Utilul. Discul este realizat pentru taierea rapida a tufisurilor, a arbustilor si a ierbii. Acest disc se potriveste la motocoasele clasice care permit montarea discurilor cu diametrul interior de 25. Micul Fermier este recomandata pentru tunderea.


Accesați MBC Vidia - Cand vrei sa achizitionezi neaparat o motocoasa pe benzina. Ordoneaza dupa: Cele mai noi. Cutite ( disc de taiere) motocoasa. Puterea motorului va permite sa folositi motocoasa atat la cosit . Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!


Cutitul Y: cel mai util disc pentru o motocoasa. Cu el am cosit, defrisat, curatat etc. Scule Utile - Magazin online de Scule Cele mai bune accesorii motocoase le veti gasi la. Informatii-Relatii Clienti-Comenzi . Taie cu USURINTA cu motocoasa iarba, arbusti, tufisuri cu discul circular vidia STREND PRO. Cumpara acum discuri motocoasa.


CARACTERISTICI GENERALE: Dimensiune 255mm Gaura centrala 25. Acesorii : 2x tambur cu fir, disc 3T, 2x disc Vidia , 1x ham profesional, bidon amestec, trusa . Este ideal pentru defrisare ( spini, etc.). SHR Motors din Pitesti ,Arges ,Romania sau . Doresc sa cumpar un disc vidia pentru un 5rx, ce recomandti?


MOTOCOASA SEMIPROFESIONALA IDEALA PT MUNCA IN ORICE GOSPODARIE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare