marți, 26 iulie 2016

Apometre clasa b

Pret : 15Ron 15Ron. O freză de zăpadă cu lățimea de lucru de metri, având un ax melcat. Pentru informatii despre pret , comanda sau alte detalii suplimentare despre.


Freza de zapada Husqvarna (rider). Lama este fixata la tractor printr- o placa pe care este fixat la cuplaj rapid si blocaj prin suruburi.

Taguri: lama zapada la tractor , plug de zapada plug dezapezire, lama de dezapezire, lama de zapada. Livrare in 4-zile lucratoare. ATVRom comercializeaza freze zapada noi de vanzare la cele mai bune preturi - cumpara online o freza zapada ieftina. Masini si tractoare de tuns iarba, diferite unelte si accesorii de gradinarit, trimmere, remorci agricole de tot felul, . Cu freze de zapada de la noi, dezapezirea nu va mai constitui nicio problema.


FREZA ZAPADA STRATUS II HIDRAULICA. Pozele afișate au caracter informativ . Sistemul nostru de pornire îţi permite să conectezi freza de zăpadă Husqvarna.

RON Preț recomandat TVA inclus . Freze pentru zăpadă Husqvarna. Cumparati sau vindeti freză pt. Marktplatz für gebrauchte Landmaschinen.


Tractoare Noi Tractoare Second Hand Utilaje noi. Bruder Tractor cu lant si freza pentru zapada Claas Axion 9Lista de preturi - cel mai mic pret , preturi. Pretul include TVA , Pretul nu include cheltuielile de livrare. Un agent va va contacta in vederea confirmarii comenzii cat si pentru comunicarea taxelor de . Pentru o freza de zapada de calitate intra pe Agromoto. Vindem freze de zapada cu atasare la: - miniincarcatoare - tractoare -masini.


Preturi de producator - va oferi cupe multifunctionale, cupe malaxor, brate de . Cauți o freza de zapada performantă și la un preț redus? Acum poți scăpa de problema apariției zăpezii în drumul tău! Alege una din frezele de zăpadă pe . Vă punem la dispoziție o gamă variată de freze de zăpadă marca BCS, MGR, Snapper sau Alpina, eficiente, performante și puternice.


Intra acum si prinde promotiile. Preţul se va comunica la cerere.

Echipamente dezapezire electrice sau cu motor pe benzina la cele mai mici preturi. YETI HD-I este o suflanta de zăpadă cu două trepte, cu motor diesel independent , cutie de. Va oferim freze de zapada antrenate hidraulic de la pompa utilajelor tip mini. Prima pagină UTILAJE AGRICOLE Lame de zăpadă Speciale.


Gama variata de freze de zapada performante: freze de zapada intr-o treapta,. Prețul este valabil doar pentru produsele achiziționate online. Gasiti in aceasta pagina si freza de zapada sau plug zapada pe langa firme care.


Incearca pluguri zapada de la Afacerist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare