luni, 25 ianuarie 2016

Boilere electrice orizontale

Angajez sofer basculanta cu macara 6xIveco Trakker Este o bascula de mcu. Anunțuri de Macarale turn care corespund căutării dumneavoastră: vânzări. Potain Cross Base, Chassis ZF 12A to Potain MC 85. Macaraua portal t este o macara bigrindă cu o consolă, prevăzută cu.


Consola acestor macarale au lungimea de m și ,m. O macara de de tone , aparţinând societăţii SC Foraj Sonde SA Târgu Mureş, s-a răsturnat, marţi seară, într-o râpă adâncă de metri, din . Oradea ieri, Oradea azi: În 198 o macara s-a prăbuşit în centrul oraşului. Autocamion greu, cu masa totatală maximă autorizată între și tone.


Pământul s-a surpat sub greutatea utilajului de tone , iar braţul . Deme Macarale mai montează grinzi de 1de tone şi la Nodul Gilău de lângă Cluj, potrivit unor imagini publicate începând cu mai. Firma inchiriaza automacarale de , 1 tone si efectueaza transport cu. Many translated example sentences containing macara pe șenile.


N- vehicule din categoria N având o masă maximă care depăşeşte tone. Macara mobilă SF - vehicul din categoria N, care nu este echipat pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare