marți, 12 ianuarie 2016

Banc de lucru second hand

Macara tone, platforma 9m - 7. TELEMAC 1tone utilaj de inchiriat in judetul Constanta . Clipul ciudat al Jandarmeriei Sălaj a născut multe ironii acum ore . Camion platforma cu macara tone HIAB. Se ofera spre inchiriere camion cu macara Hiab 3capacitate de incarcare si transport tone.

In stare de functionare foarte buna. Oferim spre inchiriere macara de tone , utilaj fiabil ce se adreseaza atat incintelor cat si lucrului in camp deschis, folosita cu precadere in activitatea de . Va punem la dispozitie o serie de solutii rentabile in domeniul constructiilor. Locatelli este o macara medie, cu capacitate de ridicare de tone.


AUTOMACARA AM -5tx3m la brat de 7. Cautati camioane cu macara second hand? Contactati direct vanzatorul de camioane cu macara.

Găsi profesionala tone macara producători şi furnizori din China aici. Fabrica noastra ofera personalizate produse fabricate în China cu preţ ieftin, vă rugăm . KTA DS1T pentru şasiu VOLVO FM 9-3DS1T. Suprastructura macara cu capacitate de ridicare tone. Scripetele cu role creşte forţa de ridicare la tone.


Compară cele de companii din REŞIŢA: MACARA -TRANS S. Noua macara pe șasiu de camion AK poate ridica tone ! Având decenii de experiență în dezvoltarea tehnologiei de ridicare, . T, fie macarale cu braț articulat din seria X. GREUTATE PROPRIE: 1T ( ,T ). Domeniu de activitate: Închirieri și vânzări macarale , automacarale, utilaje. Cisterne sau rezervoare fixe si platforme cu macara usati o. Inchiriere automacara ,tone Pitesti AG RO, de inchiriat automacara UMT 12. Univega Construct Bistrita - Inchirieri macarale Botosani, Dorohoi, automacarale de.


FOTO: Două macarale a câte 5de tone , aduse la Alba Iulia.

Etichete:Alba alba iuliaalba24cupola macara monumentul uniriistiristiri. Parlamentarii țării au „prădat” peste de milioane de euro în mai puțin de luni. O macara de peste de tone a căzut, sâmbătă, de pe un pod din judeţul Dâmboviţa, iar şoferul a murit, transmite corespondentul Mediafax. Capacitatea portanta a acestei macaralei este de Tone.


Brat telescopic format din segmente poate ajunge la o lungime . Angajare MACARAGIU pe macara RDK tone si pe macara Telemac - Anuntul. Afla jobul ideal pentru nevoile tale. INCHIRIERI MACARALE TONE 4. Angajez sofer pe comunitatea europeana pentru autoutilitara 3. Potain Cross Base, Chassis ZF 12A to Potain MC 85. Consola acestor macarale au lungimea de m și ,m.


Pământul s-a surpat sub greutatea utilajului de tone , iar braţul . Autocamion greu, cu masa totatală maximă autorizată între și tone. Firma inchiriaza automacarale de , 1 tone si efectueaza transport cu. Many translated example sentences containing macara pe șenile.


N- vehicule din categoria N având o masă maximă care depăşeşte tone.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare