vineri, 24 iulie 2015

Linie brichetat paie

Modulo EGR bassa pressione 16. HDi 68CP , hatchback, motor diesel, tractiune pe fata. Cel mai vulnerabil este supapa EGR instalată pe un motor diesel.


Folosind un multimetru conectat cu sonde la borna B (figura de mai jos) și masa, este . Compra tu Válvula EGR para PEUGEOT 3- Recambios de origen baratos - Devoluciones 3días - El mayor catálogo de Europa. SONDA DI TEMPERATURA DEL LIQUIDO DI RAFFREDDAMENTO.

Sonda di temperatura carburante 6. Resistenze: - tra le vie della sonda , a °C :1kg. Elettrovalvola EGR elettrica. Mai exact, valva EGR are scopul de a „ citi” amestecul de gaze emanant de. Poate că ai un prieten căruia i s-a stricat EGR -ul.


Sau poate că mașina tare are o problemă la această. Astazi La Garaj vorbim despre EGR si. Descoperiți gama de mărci AUTODOC. Astra H Meriva Vectra C corsa d supapa EGR Astra H.

Piese - Accesorii Autoturisme. AutoKarma va ofera catalogul de piese . Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. EGR -debit insuficient - sonda Lambda.


Mentionez ca ambele sunt schimbate, erorile continuand sa apara mereu, de fiecare data dupa ce . Poti plati in rate fara dobanda. Traductor de presiune electro-pneumatic. Supapă EGR (aici: pneumatică).


EGR (Exhaust Gas Recirculation) interpreteaza amestecul de gaze amanat de un motor si reintroduce in camera de ardere o parte din aceste gaze in . EGR = exhaust gas recirculation. EGR -ul (Exhaust Gas Recirculation) reprezinta sistemul ce permite reintroducerea gazelor arse, rezultate in urma arderii amestecului . Parc Auto situat in Bucuresti. Daca supapa egr nu mai inchide trebuie demontata si curatata. Nu are rost sa o blindezi dar daca vrei sa faci asta trebuie sa o demontezi si sa . Cumpara acum Carbon X-KIT (componente) curatare camera de ardere-valva EGR -turbina-sistem admisie PROTEC la pretul de 119.


După problemele avute în toamnă cu valva Nde la EGR am ales să trec la soluția ieftină, adică cea de curățare și montare înapoi. Ce parere aveti de o modificare pe care am facut-o la supapa EGR un. DPF sa iti dea una dintre sondele de pe DPF eroare. Rosnol Pro Cleaner este un produs unic, de inalta calitate si foarte eficient pentru curatarea contaminarilor si murdariei tipice aflate in galeria .

Am folosit o șurubelniță dreaptă, o cheie de inelară și o tubulară de 10. După ce am dat jos EGR -ul, am curățat cu benzină și cârpe. Anulator EGR pentru Opel Corsa, Astra, Zafira 1. Curatare Valva EGR motoare 1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare