vineri, 10 iulie 2015

Ampermetre analogice

Selecteaza dupa: selecteaz, Nume produs, Pret . Aparat de masura, ampermetru analogic - 10A, curent continuu. Va informam ca magazinul online va fi inchis in date de 19. Comenzile intrate in acesata perioada vor fi trimise incepand cu data de . Tipul formei de unda masurata: A. Metoda de masura: feromagnetic. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Bucuresti, Sectorul Ieri . AMPERMETRU ANALOGIC 30A, CURENT CONTINUU 48X45X23MM.


Continuând să navigaţi pe acest site, sunteţi de acord cu utilizarea modulelor cookie în scopuri statistice. Aflaţi mai multe informaţii. Există ampermetre folosite pentru curent continuu (c.c.) și ampermetre pentru.


La aparatele analogice indicatoare, deviația sistemului mobil care este legat . Discover ideas about Control. Produse cumparate de alti clienti care au . Afisoare de panou analogice - Seria EA. Măsurarea intensității curentului electric: ampermetre analogice și digitale.


Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . APARATAJ DE COMANDA SI PROTECTIE MAGNETO -TERMICA. Masurarea cu ampermetrul si voltmetrul. Circuitul de masurare a tensiunii electrice cu.


Ampermetre si volmetre pentru tablouri electrice. Masoara curent pana la 30A, in curent continuu. RS 4(Modbus RTU) cu functii de comanda . Dimensiuni: desen în galerie. Se va verifica un voltmetru şi un ampermetru la reperele principale ale scării. Ae – ampermetru etalon de clasă de precizie ;. Sursă de curent continuu, rezistoare de diferite valori, voltmetre şi ampermetre analogice cu mai multe domenii de măsurare, conductoare de legatură.


Extinderea domeniului de măsurare la ampermetre în c. Analogic AC ampermetru AMA-4 AMA-100. Odata introduse in montajul electric atat ampermetrul cat si voltmetrul. Afisaj pe linii cu cifre, iesire analogica 4~mA si comunicatie . Aparate electrice analogice pentru măsurare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare