luni, 9 februarie 2015

Masurare presiune ulei

Vineri la un drum mai lung s-a aprins martorul de ulei. Comprtament : Se aprinde apoi dupa o perioada se stinge si tot asa. Mod functionare switch presiune ulei - Motoare pe. Problema Martor Presiune Ulei ! Alarma presiune ulei - Generalitati - Audi de postări dec.


Mai multe rezultate de la vwforum.

Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Oferte pentru masurare presiune ulei la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără masurare presiune ulei de la unul din magazinele noastre. Masurare presiune ulei de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Se conecteaza in locul sondei de presiune.


Tester pentru presiune ulei. Poate fi folosit si pentru masurarea presiunii in rampa de benzina? Trusa de verificare presiune de Ulei.

Interval de masurare : - bar. Include adaptoare standard si metrice pentru cele mai . Lipsa presiunii de de ulei la motor poate fi imediat observata prin martorul. Descoperiti produse din sectiunea Masurare Presiune Ulei de la Lincos Kft: trusa masurare presiune ulei , trusa masurare presiune ulei , Debrecen - Oferta . KIT TESTER PRESIUNE ULEI 0-BAR BGS. Salutare, Mi-a aparut pe bord alerta de presiune ulei azi de dimineata.


Indicatorul de presiune a uleiului permite detectarea precoce a defecțiunilor pompei de ulei sau a canalelor de. Am masurat presiunea de ulei la corsa, motor z14xep, la rece bari, la de grade bari, am inteles ca normal trebuie sa stea la bari . Care stiti: spuneti-mi care este nivelul normal al presiunii uleiului. VW si au masurat presiunea cu manometru: s-a constatat ca presiunea la . Am masurat si presiunea de ulei cu manometrul si totul este ok, nu cred ca pompa de ulei o data baga presiune si din cand in cand nu. Manualul este foarte vag in ceea ce priveste masurarea presiunii uleiului : se slabeste un surub aflat undeva in dreptul uneia dintre axele cu . L benzina, motor AXP, care ma tot stresează ca nu are presiune de ulei , desi aceasta a fost verificata, iar senzorul de . Prsiunea se poate masura montand o reductie in locul senzorului, prin capacul . Spatiile dintre piesele in miscare se maresc pe masura ce se uzeaza motorul. Adaptor diagnoza senzor presiune roata.


In stil vechi de măsurare a presiunii uleiului dispozitive se bazează pe. Compara preturile la Presiune si Instrumente de masura , gaseste cea mai buna oferta din sute. TRUSA TESTARE PRESIUNE ULEI MOTOARE DIESEL - 12P.

Nu mai functioneaza corect senzorul de presiune ulei (am patit-o si eu),. Măsuraţi cu ajutorul unui manometru profesional presiunea uleiului din interiorul motorului. Măsurarea se face prin demontarea sondei de ulei şi montarea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare