miercuri, 4 februarie 2015

Butoi plastic 60 l

Zencuitor conic și debavurator din oțel rapid de înaltă performanță. Ideal la oțel, fontă, metale . Diametru burghiu călit în aburi. Utilizări: Centruirea, găurirea si debavurarea.


Varf pentru statie lipit PENSOL SL-SR-6forma varf conic ,dimensiuni varf 0. Exista burghiu conic fara trepte , care iti permite sa obtii orice diametru . Magazin online de scule profesionale Peste 20. Am cumparat un set de burghie, doar pentru aplicaatii in electronica. Functionalitate: scule mecanic. Burghie - Burghiu in trepte 7-40.


Găurire netedă în diametre diferite cu un singur burghiu. Indicativ produs: burghiu conic in trepte. Selectare variantă de produs. Alege dintr-o gamă variată de . Tip produs, Unelte si accesorii de gaurit.


Locatie de utilizare, Exterior, Interior. Domeniu de utilizare, Metal. Material rezistent, titanizat pentru o durata lunga de viata. DOMENIUL DE GAURIRE (mm), NR. Trusa burghie conice HSS Titan Nitr.


Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile despre cumpărarea, . Combina mai multe diametre de gaurire intr-un singur dispozitiv. Acest set este format din burghie conice de marimi diferite. Vârful conic face ca burghiul să fie mai uşor de retras din material după execuţie. Vâ rful conic face ca burghiul sa fie mai usor de retras din material dupa executie.


Un set de burghie universale cu mâner hexagonal Yato. Setul contine: Freza: 1mm. Comercializat de: SC SF STORE EXIM SRL. BURGHIE CONICE HSS CU OPRITOR - CANALE DREPTE CU CBN.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! BOHRCRAFT Set burghie in trepte pentru tabla Bohrcraft, HSS. EMITEM FACTURA Pentru gauriri in trepte. Scala de diametre integrata in burghiu.


Varful conic permite retragerea cu usurinta a burghiului. Oferte produse si servicii: burghiu coada trepte. BURGHIU ELICOIDAL EXTRALUNG CU COADA CONICA.


Producatori, distribuitori, furnizori - Coada pentru burghiu in. Freza coada conica Freza cu coada conica este o scula profesionala .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare