marți, 19 iunie 2018

Disc slefuit

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida pentru Accesorii. Set buc disc abraziv velcro de slefuit DEERFOS SA33 cu arici (scai). Set discuri hartie abraziva pentru slefuit glet pereti, tavan, rigips granulatie P 1. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Prindere la polizor de 1sau 230mm.


Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! Obtineti o finisare impecabila a proiectului dumneavoastra cu ajutorul discurilor pentru slefuire. Aceste discuri sunt create pentru slefuit, disc slefuit beton.


La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria Accesorii pentru slefuire si lustruire. Preturi pentru Accesorii pentru slefuire si lustruire de la. SLEFUIT,DEPRESAT, 115X22X6MM.


Slefuire cu disc abraziv, cu adaptor montat pe axul flexului. Piesele sunt ieftine, in jur de lei. Domeniu de utilizare pentru pâsle abrazive: Granulaţie P1- granule din oxid de aluminiu: Înlăturare a vopselei, ruginii, curăţare, înlăturarea a murdăriei . Vezi toate produsele din categoria Accesorii . Alege dintr-o gamă variată de . Mini disc de slefuit D50mm P180. Microdiamant ofera o gama larga si flexibila de discuri de slefuit diamantate, care sunt usor de folosit in procesul de pregatire a probelor pentru metalografie.


Masinile de slefuit cu disc sunt folosite pentru uzul casnic si hobby, fiind utilizate in slefuirea lemnului. Este interzisa slefuirea zonelor date cu vopsea, grunduri, . Control constant al vitezei. Grizzly Banda de slefuit granulatie - x 6mm.


Abrazive de calitate superioara pentru taiere, slefuire , polizare, lustruire. Te ajutam sa alegi produsul potrivit. Ideal pentru preșlefuirea suprafețelor . Discuri , perii, paste si lichide.


Aceasta noua tehnologie ofera un produs versatil, care imbunatateste performanta aplicatiei de slefuire pe o gama. Disc de șlefuit din pâslă pt. DISC LAMELAR 1MM RSMT 3EXTRA KLG.


Turatia semnifica numarul de rotatii ale unei unelte pe unitatea de timp si este exprimata in rotatii pe secunda sau pe minut. La corpurile de slefuire rotative, . Pentru taiere sau slefuire uscata sau umeda. Utilizare cu polizor unghiular. Puterea absorbita: 9W Turatia in gol: 600-2.


Maşină de şlefuit -lustruit de foarte mare putere, pentru prelucrarea la rece a suprafeţelor din. Masina de slefuit cu disc TS 3Top este ideala pentru producerea suprafetelor de lemn precise si fin lustruite, dar si in prelucrarea metalelor neferoase si . In online magazinul SUPRATEN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare