vineri, 29 decembrie 2017

Freze de zapada pe benzina

Pompă mini PL BETO pentru bicicletă. T; Material corp: pvc; Material picior : pvc; Cap selectabil pentru ventilele tip auto și presta; Produs ambalat semivrac. Salteaua gonflabila de la Intex, de dimensiuni 1x 2x 22cm cu pompa umflare de picior incorporata este foarte practica, fiind perfecta . Pompa de picior cu functie de umflare/dezumflare.


Dimensiuni produs : 26x18xcm. Detalii livrare: *Comanda se va face prin trimitere mesaj sau telefonic. DESCRIERE: Presa hidraulica profesionala, pompa dubla de actionare ( la picior , cu pedala si manuala),cilindru hidraulic cu revenire automata si cu pozitie . Presiune in doua trepte -Inclusiv Manometru si m furtun hidraulic cu cupla - Presiune maxima lucru: 7bar -Protectie suprasolicitare -Cadru baza pentru . Acum dupa luni de la toate astea constat ca frana de picior nu mai tine la.


Membrele locomotoare ( picioarele sau apendice) sunt formate din articole: coxa,. La păianjenii țesători picioarele sunt subțiri și tarsul are aspectul a două . Acum zile - Chiuveta picior si baterie. Vand chiuveta cu picior pentru baie.


Livrare gratuita in aceeasi zi in toata tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare