joi, 21 septembrie 2017

Butoi plastic 500 l pret

Cumpara butoaie de plastic 500l online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Utilaje agricole si industriale Alte utilaje agricole.


Rezervor fabricat din poliesteri armati cu fibra de sticla, cu o capacitate de 5L , destinat depozitarii lichidelor alimentare. CADA VERDE DIN PLASTIC CU CAPAC - 3L. Butoi fibra sticla 5litri. Butoaie de vin de 25L, 50L, 100L sau 4L. Avem peste produse in categoria Bidoane plastic cu preturi de la 36.


Toate preţurile sunt exprimate în lei şi conţin TVA. Acest tip de butoi se foloseste, in special, in vinificatie, pentru pastrarea fructelor: mere, prune , . Accesați Karakoussis 2l - Fiind realizat din plastic , nu se recomanda pastrarea mai mult de 7. Cel mai bun butoi de vin din inox pe care ti- l prezentam la un pret cel. Capacitatea butoiului este de 5litri , el avand dimensiuni de 90 . Lucreaza mai usor si organizat! La Leroy Merlin gasesti galeti si recipiente, la preturi avantajoase.


Ai consultanta gratuita in magazin. Dimensiuni: (diametrul gurii) x (inaltime) cm. Manere de transport incastrate, capac cu guler dublu si inchidere . BUTOI VIN, oferte si promotii la Mantzaris International, calitate garantata la preturi accesibile. Indiferent ca esti femeie, barbat sau comanzi pentru copii tai, noi iti vom oferi preturi bune la orice produse.


Sunt destinate in special pastrarii de vin si tuica , deoarece au inchidere etansa . Indicatorul de nivel costa lei pana la 2litri inclusiv,lei pana la 5litri inclusiv si lei de la 5litri. PRETURI BUTOAIE VIN VERTICALE butoaie vin verticale . Pentru butoaiele orizontale pretul este cu 1de lei mai mare. Cumparati online butoaie din lemn, inox in Moldova. Pret avantajos la bidoane din plastic in Chisinau.


Cuva din plastic Plastik Gogic Black ( 500l ). Pentru a afisa preturile exacte ale produselor va rugam sa alegeti judetul si. Brico Depot iti ofera mobilier de gradina BIDON CU CERC 60L in depozitul din Militari la pretul de 49. DAMIGEANĂ CU SUPORT PVC L. Cada din plastic (Echipamente pentru vinificatie).


Damingene, butoi PVC 5litri , bidoane plastic. Va doriti propriile produse listate aici ? Creati-va propriul magazin virtual pe aaz. Informatiile despre preturi , produse si servicii sunt oferite de terte parti si . In online magazinul SUPRATEN.


Preturi si oferte speciale pentru Rezervoare apa plastic - fibra. REZERVOR APA din plastic VERTICAL 5LITRI - Detalii Rezervor apa cilindric verticalModel . Bazin deschis 500L , Rotosal. Articolele noastre incearca sa . Am cautat niste butoie de plastic si am gasit la 500L la pretul de 200RON. Astazi tot citind pe net am dat de aceste containere IBC care sunt de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare