luni, 21 august 2017

Tamburi zdrobitor

Zdrobitor struguri electric cu desciorchinator GRIFO. In cazul in care ati cautat prin magazine si pe internet un zdrobitor de struguri,va recomand sa nu mai cautati! Prin magazine gasiti zdrobitoare care nu rezista . Descopera promotiile zilei, ai preturi . Cumpara zdrobitor struguri online pe eMAG. In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea de seminte , pielita si componentele solide ale pulpei, este necesara spargerea pielitei si . La lucru cu zdrobitor de struguri electric cu selector ciorchini 3. Not yet rated Scrie o recenzie.


Accesorii si consumabile pentru zdrobitoare de struguri. Comanda un zdrobitor struguri manual pentru un vin perfect de pe. In aceasta ordine de idei, ideal devine un zdrobitor de struguri cu separator.


Distanta intre tamburi : - mm. Este dotat cu tamburi superiori din punct de vedere calitativ si care pot fi reglati. Vand presa si zdrobitor struguri. ZDROBITOR STRUGURI MARE (AL). Specificatii tocator manual cu tambur , pentru fructe.


Produsul se foloseste numai pentru . Sunt manuale si au totul din fier (bucsi,roti dintate. tamburi ),mai am. Disponibilitate: Nu este in stoc. Se cunoaşte un zdrobitor de fructe format dintr-un tambur a cărui suprafață este din.


Tamburi de zdrobire reglabili din . Caracteristici tehnice: Construit din tabla vopsita Productivitate . Acest zdrobitor este indispensabil oricarei gospodarii. Material tamburi din poliamida tratata pentru uz alimentar. Prin invartirea manivelei se pune in miscare direct un tambur , iar cel de-al doilea tambur. Tocator, zdrobitor , razatoare electrica pentru Radacinoase, Fructe si Legume – tip Butoi. Tocator manual de radacinoase, fructe si legume, cu tambur si suport.


Desciorchinator- zdrobitor din inox TEMA-EVO pentru crame necesare pentru. Cei doi tamburi sunt antrenati de manivela prin intermediul celor doua pinioane. SC AVENUE SRL,IMPORTATOR DIRECT DE TRACTOARE SI UTILAJE AGRICOLE,VINDE COSITORI CU TAMBURI de 35; 65m . Poti obtine cel mai bun pret pentru zdrobitor fructe!


Daca esti in cautarea de zdrobitor struguri, noi iti vom gasi cel mai bun pret. Unelte de mana pentru agricultura. Usurati-va munca folosind aparate de legat via, cleste de taiat pentru horticultura, cleste de altoit si altele.


Rezultatele căutării pentru zdrobitor de legume si fructe printre anunțurile din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare