vineri, 25 noiembrie 2016

Lauda air

Compară cu alt produs Alertă de preţ Anunţă un . Telefon inteligent are un senzor de lumină (illuminace). Acest senzor este vizibil pe fața dispozitivului. Astfel încât să puteți folosi cu ușurință. Lipsesc: pret luxmetru - Ieftine nou si utilizat Anunturi luxmetru - 1.

Radiatia solara - SLUX - LUXMETRU. Senzorul SLUX este un luxmetru utilizat pentru măsurarea iluminarii în locuinte, hale. Vand luxmetru vechi (aparat de masurat iluminarea surselor de lumina). Luxmetru digital la 4RON. Reduceri, promotii, oferte speciale la Instrumente . Producător: EXTECH Instruments Cod produs: HD4Disponibilitate: Out Of Stock.


Oferim consultanta specializata pentru toate produsele din categoria Marimi Neelectrice pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta.

Oferte produse si servicii: luxmetru. Pret luxmetru profesional portabil radiofotometru analizor tester iluminare lumina masurare luminanta intensitate luminoase in lux, professional lux meter . Preturile sunt valabile doar pentru comenzile online. Masurarea precisa a intensitătii luminii in interioare, precum si în . Pretul include TVA , Pretul nu include taxele de transport!


Astfel, puteti face cunostinta cu o mare varietate de corpuri interioare si exterioare cu pret angro si . Comanda acum si beneficiezi de preturi accesibile la produsele noastre! Fii primul care evaluează acest produs. Imaginea are titlu indicativ. Pret vechi:2Lei Pret : 15 Lei.


GEOFENNEL - echipamente optice sau laser, termometre, umidometre. Conductometru, EC metru, tester EC - contor de conductivitate . BFun măsurător universal de lumină, . Gasesti probabil cel mai bun pret la . Exactitate mare și timp de răspuns mic. Funcția „Data-hold” pentru reținerea pe ecran a valorilor măsurate.

Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile. Avem oferte cu preturi de la 1Lei! Pe displayul dublu al aparatului se afiseaza intesitatea luminoasa in Lux sau Fc, sau. Magazin on-line de produse si instalatii pentru cresterea plantelor indoor, hidroponice, garden center, sisteme si multe altele. Nu a fost gasit niciun produs.


Vreti sa reveniti pe prima pagina? Aparate De Masura Si Control (1). Descoperă Oferta şi profită Acum. Exclusiv Online, Doar Astazi ! Pentru determinarea nivelului de iluminare dintr-un. EMCT, producătorii, preţurile de achiziţie, preţurile etalonării,.


Directorul General al Biroului Roman de Metrologie Legala, incepand cu data de 18.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare