luni, 29 august 2016

Macara girafa second hand

Girafa auto scos motor 2Tone macara hidraulica pliabila Garantie Nou. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - macara girafa. Noi sau second hand , la preturi bune. Produsul este secondhand pentru mai multe detalii si preturi sau detalii cu stocul va rugam sa ne . Macara Girafa în Bucuresti OLX. Suport optional pentru macara tip girafa.


Este dotat cu dispozotiv de centrare. Cumpara macara girafa online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Vand macara de ridicat motoare 2T,pliabila,cu roti,inaltime de ridicare 2. De vanzare macara IDEALA pentru incarcare - descarcare saci mari de azot din tir in meea sau remorca tractorului,prevazuta cu cilindrii orizontal si vertical. Big Red este o macara hidraulica, tip girafa cu sarcina de tone si brat.


Germania vinde macara pentru pacienti cu actionare electrica second hand. Cele mai bune oferte la Echipamente. Motocultor second hand , pluguri de vanzare din Cardon, jud. LICHIDARE STOC LA CEA MAI MARE MACARA DE ATELIER ARE TONE ! Pentru detalii va putem da . Masini second si motociclete sau biciclete de vanzare Timisoara. Tulcea, Tulcea Acum ore Distribuie.


PIESE SECOND - HAND MACARA ADK. Nokia cauciucuri anvelope SECOND. Nu se accepta produse “refurbished” sau “ second - hand ”. Comercializam si oferim service pentru aparatura second - hand cat si noua,. Aparate de Masura Chei fulii alternator Tester baterie Scule . Masini de filetat metale, calitative si profesionale: masina de filetat verticala cu coloana si avans automat, masina de gaurit si filetat electrica, masina de filetat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare