luni, 4 aprilie 2016

Polizor banc stern

Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online! BOHRCRAFT Set burghie in trepte pentru tabla Bohrcraft, HSS. EMITEM FACTURA Pentru gauriri in trepte. Scala de diametre integrata in burghiu.


Varful conic permite retragerea cu usurinta a burghiului.

BURGHIU ELICOIDAL EXTRALUNG CU COADA CONICA. Oferte produse si servicii: burghiu coada trepte. Producatori, distribuitori, furnizori - Coada pentru burghiu in. Freza coada conica Freza cu coada conica este o scula profesionala . Magazin online de scule profesionale Peste 20. Am cumparat un set de burghie, doar pentru aplicaatii in electronica.


Functionalitate: scule mecanic. Indicativ produs: burghiu conic in trepte.

Alege dintr-o gamă variată de . Tip produs, Unelte si accesorii de gaurit. Locatie de utilizare, Exterior, Interior. Domeniu de utilizare, Metal.


Găurire netedă în diametre diferite cu un singur burghiu. Selectare variantă de produs. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Fara gaurire prealabila, fara bavuri, in tabla subtire pentru . Material rezistent, titanizat pentru o durata lunga de viata.


DOMENIUL DE GAURIRE (mm), NR. Burghie conice Burghie in trepte Zencuitoare. Trusa burghie conice HSS Titan Nitr. Burghiu spiral pentru metal HSS-Co DIN 338N.


Serviciu de căutare convenabil pentru anunțurile despre cumpărarea, . Combina mai multe diametre de gaurire intr-un singur dispozitiv. Acest set este format din burghie conice de marimi diferite.

Vâ rful conic face ca burghiul sa fie mai usor de retras din material dupa executie. Un set de burghie universale cu mâner hexagonal Yato. Setul contine: Freza: 1mm.


Vârful conic face ca burghiul să fie mai uşor de retras din material după execuţie. BURGHIE CONICE HSS CU OPRITOR - CANALE DREPTE CU CBN. Comercializat de: SC SF STORE EXIM SRL. Arată - pentru produse.


Cutia de viteze în trepte. Prin strunjire se pot prelucra suprafețe cilindrice, conice sau profilate, suprafețe. Figura prezinta un burghiu elicoidal cu partile componente: - partea utila care.


Arborele principal este antrenat printr-un variator in trepte cu curele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare